Táňa Pikartová
redaktorka
Jsem:
v pohodě
Miluju:
život, přírodu, cestování, príma lidi
Nemám ráda:
faleš a lež
V životě se řídím:
žijeme jen jednou, tak žijme naplno
Flow je pro mě:
milý "společník"
Články autora Táňa Pikartová
Etnosvět: Riskantní sázka na vege restauraci, která vyšla
Otevřít vlastní restauraci byl její sen už na pražské VŠE. Tehdy ale generální manažerka pražské restaurace Etnosvět Daria Ponomareva netušila, že...
Víno, pivo, destiláty: Lze je spojit s vegetariánskou gastronomií?
V zásadě je jedno, jestli jdete do vinárny na tapas, do hospody na tlačenku nebo do vege restaurace na tofu. Důležité je, abyste si odnesli ten...
Vege restaurace? Výhonků a filtrované vody se bát nemusíte
Určitě by to neměl být cíl, ale existují skutečně vegetariánské restaurace, které si opravdu zakládají na „výhoncích a filtrované vodě“. Etnosvět...
Romantická večeře na svátek zamilovaných? Zkuste to bez masa
Poznejte svět chutí, který nemá hranic. To je motto, kterým se řídí pražská restaurace Etnosvět. Hosta chtějí překvapit rafinovaností svých jídel a...
Nedílná součást vegetariánské kuchyně? Květiny k snědku
Kuchaři používají jedlé květy ne jen jako dekoraci, ale třeba i do různých salátů. Nejčastěji se k pokrmům přidávají macešky, fialky nebo cuketové...
Novoroční čočka? Přinese hojnost a ještě vyčistí organismus
Už desítky let se traduje, že na novoročním stole nemůže chybět čočka. Prý proto, aby byl i v novém roce v domě dostatek peněz. Tvar čočky mince...
Co by si dali po Vánocích lidé z Etnosvěta? Tři jednoduché recepty
TOP manažeři pražsk é restaurace Etnosvět se zamysleli a podle svých chutí vybrali tři vegetariá nsk é odlehčené recepty pro povánoční dny. Své...
Masožrouti ve vedení vegetariánské restaurace: Funguje to?
Jak mohou nevegetariáni vést vegetariánskou restauraci? To je základní otázka pro TOP manažery pražsk é restaurace Etnosvět. Na naše otázky...
Vánoce bez masa? Nic výjimečného, všechno jde a chutná
Každý národ má svá gastronomická specifika. My si Vánoce neumíme představit bez bramborového salátu a kapra nebo řízku. A bez masa většinou už vůbec...
Téma „jak vařit bez masa“ je zbytečně nafouknuté
Rostlinná strava, nejbohatší zdroj vitamínů, minerálů a aktivních enzymů, je jedinečná rozmanitostí chutí, vůní, barev i tvarů. Složení a obsah...