fbpx

Jaké pánské sneakers vybrat na léto 2024? 1 fotografie
Zdroj: Archív

Chcete-li jít letos tzv. s dobou, můžete do svých outfitů zakomponovat také stylové pánské sneakers. Ty však mohou mít mnoho podob. Na následujících řádcích si tak povíme, jaké kousky budou letos trendy a také to, s čím je sladit, aby byl váš letní outfit dokonalý. Inspirace čeká!

Zveřejněno: 28. 5. 2024

Čím jsou výjimečné pánské sneakers?

Oblíbené pánské sneakers jsou univerzální boty, které se hodí na celou řadu příležitostí. Muži je využijí na procházkách přírodou, ale také na nákupech nebo na posezení s přáteli. Sneakers pro muže se perfektně hodí také na rande nebo do kina. Výhodou pánských sneakersů je i to, že je mohou nosit pánové všech věkových kategorií. V letošní sezóně budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Modré, hnědé i zelené sneakersy pro muže tak budou v létě výbornou volbou. Vsadit můžete i na černou a na bílou klasiku.

Které modely pánských sneakersů budou v létě trendy?

V létě budou trendy pánské sneakers na vyšší robustní platformě. Muži si pak mohou v létě vybrat i sneakers boty pánské v nízké podobě. Do ležérních outfitů zase perfektně zapadnou sneakersy pánské v kotníkové podobě. Tyto modely obuvi vám budou slušet zejména s kalhotami se zúženou nohavicí nebo s kraťasy. Díky zmíněnému zúžení vyniknou vaše vyšší tenisky v celé své kráse. Pánové mohou v létě vsadit i na jednobarevné sneakersy s výraznými tkaničkami. Tyto modely pánských sneakers se hodí převážně do sportovních outfitů.

S čím nejlépe sladit stylové pánské sneakers?

Pánské sneakers mohou v létě nosit muži s šortkami v regular fit provedení. Slušet jim budou také s cargo kalhotami s praktickým kapsami. Výborným řešením bude také kombinace sneakersů s tričkem s potiskem. Samotný potisk může mít různou podobu. Někdo dá přednost malému potisku své oblíbené značky, jiný zase upřednostní maxi potisk. Řiďte se tak svým jedinečným vkusem. Trendy pánské sneakersy jsou jako stvořené i k teplákovým soupravám. Volit můžete modely s mikinou s kapucí s potiskem. Letos pofrčí i kousky v tzv. Y2K stylu. K pánským sneakersům pak můžete do outfitu přidat i kožené módní doplňky, jako je taška přes rameno nebo ledvinka.

Tento příspěvek je sponzorován společností OTCF Czech Republic s.r.o.

 

Související…

Běžecká sezóna startuje! Obujete tenisky?
Karin Šnýdrová

foto: Archív, zdroj: Externí článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...