Na konci je rozšířená základna, která zajišťuje bezpečnost při používání a zabraňuje úplnému vklouznutí kolíku do těla.

K čemu je anální kolík?

Anální kolík slouží především k potěšení a zvýšení sexuální rozkoše. Může být použit samostatně během masturbace nebo jako součást předehry a sexuálních aktivit s partnerem. Anální kolíky jsou také užitečné pro přípravu na anální sex, protože pomáhají uvolnit a roztáhnout anální svaly, což může zlepšit pohodlí a prožitek při samotném aktu.

Používání análního kolíku vyžaduje trpělivost a správnou přípravu. Je důležité začít s dostatečným množstvím lubrikantu na vodní bázi, který usnadní zavedení a minimalizuje nepohodlí. Pomalu a jemně vkládejte kolík do análního otvoru, dbejte na to, aby bylo vše pohodlné a příjemné.

TOYJOY Diamond Booty Jewel Small (2,5 cm) www.erosstar.cz


Jak vybrat anální kolík?

Výběr análního kolíku závisí na několika faktorech, včetně úrovně zkušeností, preferencí materiálů a specifických funkcí, které hledáte. Pro začátečníky se doporučují menší a měkčí kolíky, které umožňují snadnější zavedení.

Důležité je také zvolit kolík s rozšířenou základnou pro bezpečnost. Zvažte materiál, který je pro vás příjemný - silikon je měkký a flexibilní, zatímco sklo a kov poskytují tvrdší a odlišný typ stimulace.

Typy análních kolíků

Nevibrační anální kolíky

Nevibrační kolíky jsou základní variantou této erotické pomůcky. Jsou vhodné pro ty, kteří preferují jednoduchost a klasickou stimulaci bez přidaných funkcí. Nevibrační kolíky jsou často doporučovány pro začátečníky díky jejich jednoduchému použití.

Vibrační anální kolíky

Vibrační kolíky přidávají k tradiční anální stimulaci vibrační efekt, který může zvýšit prožitek a intenzitu rozkoše. Tyto kolíky jsou obvykle vybaveny různými režimy vibrací, které umožňují uživatelům přizpůsobit stimulaci podle svých preferencí.

Anální kolíky nafukovací

Nafukovací anální kolíky umožňují uživatelům upravit velikost kolíku po jeho zavedení. Tato funkce je užitečná pro ty, kteří chtějí postupně zvyšovat úroveň roztažení a komfortu. Nafukovací kolíky jsou obvykle vybaveny pumpičkou, která umožňuje snadné nafukování a vypouštění vzduchu - najdete např. na e-shopu Erosstar.cz

Používání análních kolíků může být vzrušující a obohacující součástí vašeho erotického života, ale je důležité dbát na bezpečnost, opatrnost a důkladnou hygienu. Před prvním použitím se vždy ujistěte, že jste si přečetli všechny dostupné informace a instrukce. Používejte dostatečné množství lubrikantu na vodní bázi, aby bylo zavádění kolíku pohodlné a příjemné. Při používání se řiďte svým tělem a zastavte se, pokud pocítíte nepohodlí nebo bolest.

Důkladná hygiena je klíčová nejen pro vaše pohodlí, ale také pro prevenci infekcí. Před a po každém použití anální kolík důkladně omyjte teplou vodou a jemným mýdlem nebo speciálním čističem erotických pomůcek. Některé kolíky je možné také sterilizovat varem, pokud to materiál umožňuje.

Související…

Přestaňte našim občanům provádět anální testy na covid, žádá Japonsko Čínu
Kateřina Hájková