Tyto řádky budou zasvěceny… nazouvákům! Ale ne ledajakým. Nazouváky na platformě jsou na módní stupnici proklatě vysoko. A proto si zaslouží pozornost. O tu se ale s nimi bát nemusíte. Tyto modely chytají pohledy s jistotou zkušeného gólmana. K čemu se tyto letní nazouváky hodí a kde všude vám mohou zdobit nožky? A máte je už ve svém botníku připraveny? Tak šup do ulic s nazouváky s platformou!

Platforma dodá šmrnc a centimetry k dobru!

Dámské nazouváky na platformě si získaly srdce mnohých z nás. Jsou měkké, pohodlné a vyšší podešev zastane podobnou funkci jako podpatek. Platformu vynosíte k džínám, šatům, kostýmkům, sukním, kraťasům, crop topům i třeba overalům. Vysoká platforma pak výsledku dodá šťávu. Džínové kraťasy, smaragdový crop top a modré nazouváky na platformě spolu s batohem či kabelkou ve stejné barvě budou nepřehlédnutelnými kousky třeba na letním festivalu!


Chystáte se do města? Pak zkuste dámské nazouvací boty na platformě s výraznými ozdobnými prvky. K takové obuvi pak stačí klidně obléct jednoduché vzdušné kaftanové šaty nebo overal v neutrálním odstínu a s obuví sladit třeba korále či náramky. Celek bude harmonický a neunikne pozornosti.

Platforma pro rebelský look

Masivní platforma dokáže i romantickému outfitu dodat příjemný nekonvenční nádech. Probuďte v sobě rebelku a ke květovaným šatům nazujte výrazné černé nazouváky s mohutnou platformou. Proti sluníčku se můžete vybavit stylovým kloboukem a při chladnějších letních večerech přes sebe přehoďte černou motorkářskou bundu.

Mohutná platforma vnese rozvernost i do princeznovské růžové. Mohutnější růžové nazouváky budou vítaným zpestřením k outfitu laděném do tyrkysových, šedých či zelených odstínů.

Tyto dokonalé letní dámské boty by měly být aspoň v jednom páru v zásobách každé z nás. Jejich vysoká podešev je příjemná na nošení a každý krok bude lehký jako na obláčku. V nabídce na Rieker-eshop.cz si můžete vybrat letní nazouváky s různě vysokou podešví pro co největší pohodlí. A díky pestrým barevným kombinacím bude váš letní outfit šik za všech okolností!

Související…

Russian lips, rhinoplastika i augmentace prsou. Estetické zákroky podstupují i náctiletí
Martina Malá

foto: VLTAVA LABE MEDIA, zdroj: VLTAVA LABE MEDIA