Ahau patří do rodiny jižních znamení, která jsou známa svou radostností, tvořivostí a velkou výkonností. Znamení Slunce je úzce spojeno se silami našich mocných předků, po kterých jsme zdědili mnoho talentů a darů světla, o kterých možná ani nevíme, nebo jich zdaleka ve svém každodenním životě nevyužíváme. Zeptejte se sami sebe, co jste mohli po svých vzdálených předcích zdědit? Nedívejte se jen na hmotné statky, ale především na psychické dary, které vaši předci využívali ve svých profesích. To vám může hodně pomoci.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Zaměřte se na hlubší potřeby vašeho fyzického těla. Nezaměřujte se tentokrát jen na zdravou stravu a pravidelné cvičení, ale zkuste se věnovat činnostem, které vašemu tělu přináší radost, extázi a potěšení. Může to být tanec, milování s vaším partnerem nebo příjemná léčivá masáž či sauna. Následujte svou radost, protože ta posílí nejen vaše tělo, ale i duši. Jelikož se ocitáme zároveň v čase vzdušného znamení Vah, navštěvujte různé oslavy, koncerty a dobré společenské akce.

V rovině mysli

Nastává příznivý čas k rozvoji vašeho uměleckého cítění a prohlubování vašich intuitivních dovedností a schopností. Pravidelně meditujte nebo se věnujte umění či řemeslu, které vám pomůže rozšířit schopnosti vaší běžné mysli. Doporučuji si během následujících dvou týdnů zapisovat minimálně osm věcí, za které můžete být upřímně vděční.

Dokazovat druhým svou hodnotu je často naprosto nesmyslný výdej energie a to je asi jeden z hlavních důvodů, proč to nefunguje.

Čím vděčnější budete, tím do vašeho života poplyne ještě více dobra. Je to vynikající způsob, jak se zároveň efektivně bránit proti negativnímu myšlení, ke kterému má hodně lidí sklony.

Co se týká vašich vztahů

Zamyslete se nad důležitými rodinnými vztahy, i těmi partnerskými. Nehledejte v druhých lidech jejich nedostatky, ale neustále se zaměřujte na to, co je v nich dobré. To jim pomůže nejvíc a následně i vám. Když budete sebe nebo druhé podceňovat, nikomu to nepomůže. Dokazovat druhým svou hodnotu je často naprosto nesmyslný výdej energie a to je asi jeden z hlavních důvodů, proč to nefunguje. Napište někomu dopis vděčnosti za to, že existuje a je přesně takový, jaký je.

V rovině ducha

Nastává nádherný, ale zároveň ne zcela jednoduchý čas, protože vesmírné vlivy mluví značně protichůdně. Na jednu stranu tu máme čas oslav a vděčnosti, na druhou velkou možnost ukončit silnou negativní karmu, pocházející z našich rodů. Lidé se tedy budou dělit na dvě skupiny. Jedni budou zažívat zázraky, které nemají obdoby, a druzí budou muset odolat tlakům, vystupujícím z jejich vlastního podvědomí. Záleží tedy jen na vašem přístupu. Vytrvale se zaměřujte na to dobré a to ostatní respektujte, ale neživte to.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Prožívám ve svém životě vděčnost?
  • Za co všechno mohu být vděčný?
  • Naučil bych se rád tancovat?
  • Jaký důležitý vztah by potřebovat posílit?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Navštěvujte různé oslavy a naučte se tančit.
  • Veďte si deník vděčnosti.
  • Naučte se novému řemeslu nebo umění.
  • Zajímejte se o osudy vašich slavných předků.

Související…

Mayský astrolog: V období Jelena můžete objevit svou pravou životní cestu. Naslouchejte
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek