V sobotu kolem půl sedmé ráno nastane přesný úplněk v citlivém znamení Ryb, což může vyvolat velmi silnou snovou aktivitu. A tak si zapište všechny sny, které se vám v posledních dvou dnech zdály. Ryby vládnou snovému světu a znamení Panny tomu každodennímu. Sjednocení těchto dvou znamení vám má připomenout pravou hodnotu služby druhým, která má nejen praktický, ale i duchovní podtext. Najděte rovnováhu mezi vaším současným povoláním a posláním. Jednoho dne tyto pojmy nebudete muset oddělovat.

Den, během nějž proběhne úplněk, vám má připomenout sílu, kterou v sobě nosí každý člověk, protože každý z nás je svým způsobem snílek. Je to síla snění a představivosti. Vše, co v tomto životě vidíte, je jen představou lidí, kteří dokázali u své konkrétní představy patřičně dlouho vytrvat. Když své představě dáte záměr a pevnou vůli, stane se jednoho dne realitou, která je podle mne jen naším „společným snovým prostorem“, jejž jsme si všichni společně vytvořili. Stačí, když navštívíte jinou zemi nebo kulturu, a budete si připadat jako ve snu někoho jiného. Naučte se snít za bdělého stavu a vytvořte si takovou realitu, která bude přínosem i pro druhé.

Povolání a poslání

Každé dítě o něčem sní a dokáže si svou představou a touhou rychle zhmotnit různá přání. Někomu to jde lépe a někomu hůř, což zřejmě závisí i na tom, do jakých podmínek se člověk zrovna narodí. Pravdou však je, že dětem se často přání plní, protože se o to jejich maminky snaží.

Když vás bude trápit vaše tělo, vaše mysl bude mít velmi těžké, aby našla opravdovou spokojenost.

Jsou lidé, kteří už od útlého věku vědí, čím mají být, a vydrží u tohoto přání. Často pak dosahují velmi brzo společenského úspěchu, protože začali velmi brzo. Život však nezávisí jen na dobré práci a vnitřní potřeby se během života mění. Často se však lidé rodí s určitým přáním druhé v některé oblasti obohatit. Zjistěte sami u sebe, jestli jste na sebe na své cestě nezapomněli. Poděkujte svému současnému zaměstnání za všechno, co vám poskytuje, ale pokud je v přímém rozporu s vašimi vnitřními ideály, uvědomte si, že jste teprve na cestě a prosím nikdy se nevzdávejte.

Pečujte o vaše tělo

Ten nejvzácnější „stroj“, který máte na nějaký čas vypůjčený, je vaše tělo. Vaše tělo je součást komplexnější jednotky, které se říká lidská bytost. Pečujte o své tělo s láskou, protože jak se lidově říká: „Zdravý duch ve zdravém těle.“ Když vás bude trápit vaše tělo, vaše mysl bude mít velmi těžké, aby našla opravdovou spokojenost. Jezte zdravěji, spěte pravidelně a občas cvičte.

Zajděte na dobrou masáž nebo na terapii, zaměřenou na vaše fyzické tělo i duševní pohodu. V tomto ohledu mohu být užitečné všechny preventivní metody, které vaše tělo mohou udržet v perfektním stavu. Nečekejte na to, až se vaše tělo rozbije, a pečujte o ně minimálně se stejnou důsledností jako o vaše auto, počítač nebo mobil. Kam směřujete pozornost, tam jde energie, a tak dávejte svou pozornost tomu, na čem doopravdy záleží.

Nechte si poradit od snů

Mnoho vědců a umělců nachází své největší vynálezy a díla ve světě snů. Mnoho lidí tento zdroj poznání nevyužívá, protože to není jednoduše zaběhlé. Stačí však každý večer své sny poprosit o radu a ráno si zapsat to, co si pamatujete.

Využijte tohoto dne, abyste popřemýšleli o tom, jak zlepšit vztah nejen ke svému tělu a duši, ale i ke svému současnému povolání.

A pokud si své sny nepamatujete, zapište si aspoň to, jak jste se po svém spánku cítili a co ve svém následujícím dnu chcete zažít. Jednoho dne bude naprosto přirozené, že v důležitých životních otázkách vám tento „snový radar“ pomůže. Můžete pochopit různé záležitosti, které jsou možná záměrně někým zahaleny tajemstvím.

Mayský kalendář a znamení Pazourka

Toto znamení touží po dokonalosti podobně jako znamení Panny. Pro lidi narozené ve znamení Panny nebo Pazourka je vždy důležitá práce, které se věnují a kterou se snaží dělat tím nejlepším možným způsobem. Obě dvě znamení rovněž nacházejí zálibu v léčení těla, a to všemi možnými prostředky.

Využijte tohoto dne, abyste popřemýšleli o tom, jak zlepšit vztah nejen ke svému tělu a duši, ale i ke svému současnému povolání. Jednoho dne bude vaše povolání i vaším posláním, a tak se nevzdávejte, pokud to již u některých z vás není realitou.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Jsem spokojený se svou momentální prací?
  • Jak se nejlépe přiblížím svému poslání?
  • Potřebuje mé tělo léčení a péči?
  • Důvěřuji síle snů?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Představte si své nejlepší zaměstnání do detailů.
  • Detoxikujte své tělo od škodlivin.
  • Vybavte si své nejdůležitější sny svého života.
  • Přihlaste se na jazykový kurz nebo se naučte něco nového.

Související…

V období Jaguára tužte tělo a skočte do nové práce, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock