Připravte se na revoluci! Pure District přichází na scénu a slibuje, že změní Váš pohled na péči o pleť a zdraví jednou provždy. Co je na této značce tak zvláštního? Čtěte dál a dozvíte se víc.

Za Pure District stojí dvě ženy s vizí – PharmDr. Lucia Havlíková a MgA. Líba Drdáková. Jejich motto? "Puris omnia pura - Čistému vše čisté." A není to jen marketingový trik. Tohle duo v to opravdu věří, což se odráží v každém jejich produktu. A stojí za nimi i spoustu spokojených zákaznic.

Zázrak jménem KOMBE

V roce 2015 objevila Lucia Havlíková tajemství ženšenu a rozhodla se, že svět potřebuje skutečně kvalitní ženšenový produkt. Spojila se s Líbou Drdákovou a po více než ročním vývoji se zrodilo KOMBE. Tento denní elixír je mixem ženšenu a jujuby, který podporuje imunitu, dodává energii a likviduje stres. KOMBE doslova změnilo život tisícům lidí. A to je teprve začátek.


STRIPP: Kolagen, který se vstřebává ústy

Ale tím to nekončí. Seznamte se se STRIPP – kolagenovým proužkem, který se nemusí polykat! Položte ho na jazyk, nechte rozpustit a užijte si účinky, které nastupují okamžitě. Zapomeňte na pilulky a prášky – STRIPP se vstřebává až o 350 % efektivněji!


A to nejlepší přichází - SLIMM ALL-IN-ONE - produkt se kterým konečně zhubnete a budete se cítit líp! Účinná kombinace látek a tajná zbraň nejen žen, ale i mužů. O tom, jak to funguje a veškeré detaily najdete na jejich stránkách a v sekci blogu se dozvíte i plno zajímavostí.


Luxus, který si můžete dovolit!

PURE DISTRICT je víc než jen e-shop. Je to revoluce v péči o pleť a zdraví. Nabízejí pouze produkty, které mají ověřené, skutečně fungují a věří jim. Korejská kosmetika WHAMISA, špičková anti-age kosmetika, niche parfémy a funkční doplňky stravy – vše na jednom místě, bez starostí a se zaručeným účinkem. Jejich hlavním mottem je: “U nás nemusíte číst složení, přečteme ho za Vás.”

Jaké další produkty nutně potřebujete a nakoupíte v PURE DISTRICT?

Související…

Kosmetické rituály Korejek: Péči o pleť mají jako kult, denně používají až 10 produktů
Klára Kučerová

foto: PlaCla, zdroj: PlaCla