fbpx

Když venku začíná být nevlídno a sychravo, není nic lepšího než si zalézt do hebkého povlečení, obléct si hřejivou mikinu z mikroplyše nebo se po teplé sprše zabalit do měkkého županu. Užijte si příjemné chvilky v pohodlí vašeho domova a podzimní nečas sledujte jen za oknem.

Zveřejněno: 24. 10. 2024

Podzim okolní svět vybarvuje do nádherné palety odstínů, dokáže být krásně voňavý, ale také jaksepatří sychravý. Kdo by to neznal: chlad zalézá za nehty, vítr bičuje uslzené tváře a pokud už musíme do plískanice vyrazit, mentální energii nám dává obraz hebounké deky, hřejivého oblečení, hořícího krbu, svíčky a něčeho lahodného v kouřícím hrnku. Máte ten obrázek před očima také?

MK Lůžkoviny, Beránková deka mikroplyš 150 x 200 cm

aaa1
Jedním z nejlepších způsobů, jak často nevlídný podzim prožít a ne jen přežít, je obklopit se měkkými a hřejivými tkaninami.  Ideální je na to mikroplyš. „Jedná se o báječně měkký, hřejivý a pohodlný materiál. Je to skvělá volba pro chladné období – poskytuje vynikající tepelnou izolaci a udržuje tělesné teplo. Vyrábí se z velmi jemných syntetických vláken odolných proti mechanickému opotřebení, nemačká a nesráží se. Zajímavé je, že nejde o tkaninu v pravém slova smyslu: mikroplyš se totiž vyrábí technikou pletení, kdy se mikrovlákna proplétají či spojují do husté a měkké struktury. Právě tak se tvoří tolik typický hladký a plyšový povrch,“ vysvětluje Jakub Kalvoda, CEO společnosti MK Lůžkoviny. Dopřejte si chvíle vytouženého klidu a zabalte se třeba do beránkové deky z hřejivého mikroplyše, kterou naleznete v několika barevných provedení na e-shopu mkluzkoviny.cz  za 639 Kč. Tyto deky jsou skvělým doplňkem nejen pro váš domov, ale také pro chladné večery na chatě nebo na cestách. S mikroplyšem se budete cítit v teple a pohodlí, ať už jste kdekoli!

MK Lůžkoviny, Povlečení mikroplyš Exclusive

aaa2
Povlečení je základ. Jen si to představte: postel plná jemného a doslova objímajícího pohodlí! Vybírejte takové, které je pevné a trvanlivé. Mikroplyš je materiál veskrze jemný, a tak je potřeba klást zvláštní důraz na pevné a odolné švy, které se hned tak nerozpářou. Tyto trvanlivé kousky také hravě snesou praní v pračce. A díky tomu, že mikroplyš si skvěle uchovává barevnost, bude i po řadě vyprání vypadat víc než k světu. Jste milovníkem nikdy nestárnoucí klasiky v podobě jednoduchých barev a vzorů, nebo raději dáváte přednost pestrým odstínům a roztomilým motivům? Podívejte se na  na e-shop mkluzkoviny.cz, kde si své mikroplyšové povlečení vybere skutečně každý. Dostupné již od 749 Kč.

TIP: Jak o mikroplyš pečovat? Perte ho při 40 stupních samostatně, vyhněte se optickým zesvětlovačům a dejte pozor, ať pračka není moc naplněná. Po vyprání výrobky hned vyndejte z pračky a rozvěste. Nežehlete je, mikroplyš se nemačká. Naopak dobrý nápad je sušení v sušičce, která pleteninu krásně načechrá.

MK Lůžkoviny, Osuška 90 x 170 cm

aaa3
Je vám po příchodu domů zima? Ještě než se zavrtáte na gauči s horkým čajem nebo svařákem, přijde vhod horká sprcha. Poté je skvělou volbou zabalit se do osušky z bavlněného veluru. Tento materiál se vyrábí z bavlněné příze speciálním tkaním, které na povrchu vytvoří krátký vzpřímený vlas. Typickou sametovost materiálu doplňuje vysoká savost a odolnost. Rychle schne, je prodyšný a oproti froté se v něm nedrží písek, což oceníme i v létě na pláži! Tu svou v praktické velikosti 90 x 170 cm můžete ulovit na e-shopu mkluzkoviny.cz za 389 Kč.

MK Lůžkoviny, Mikroplyšový župan

aaa4
Co může být lepší pocit, než se po náročném dni vrátit z práce domů a zatopit si v kamnech, aby až po horké koupeli vylezete, jste se mohli jen zabalit do hebounkého županu z mikroplyše a užít si pohodu podzimního večera – zkrátka večer, jak má být. Budete si připadat, jako by vás u oblíbeného televizního seriálu objímat obrovský plyšový medvěd. Pojďme už tedy konečně lenošit! Hřejivý mikroplyšový župan naleznete na e-shopu mkluzkoviny.cz od 890 Kč. Oblečte celou rodinu do stejného motivu a těšte se ze skutečného tepla rodinného krbu.

MK Lůžkoviny, Beránkové ponožky a mikiny

aaa5
Taky to vidíte? Velikánský gauč plný polštářů (jak jinak než povlečených mikroplyšem), na nohou hřejivé beránkové ponožky s decentním nebo rozpustilým vzorem a tělo dokonale zabalené v objímající nadýchané mikroplyšové mikině. Tu můžete vyzkoušet celou podšitou hřejivým beránkem, případně v odlehčené verzi, která je prodyšnější a beránek je jen na vnitřní straně kapuce. Ať si ji pořídíte v jakékoliv velikosti, vždy jde o oversize střih, který vás neomezuje v pohybu a vy se můžete zachumlat až po uši. Ideální domácí oblečení do pochmurného počasí nejen na podzim naleznete na e-shopu mkluzkoviny.cz od 189 Kč.

Související…

Krásné a silné vlasy podle ájurvédy: Zásadní je správná metoda česání
Dora Hanzelová

foto: MK Lůžkoviny, zdroj: MK Lůžkoviny

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...