fbpx

V období Větru sledujte své myšlenky a otevřeně komunikujte, radí mayský astrolog 1 fotografie
Zdroj: Shutterstock

Po náročnějších třech předchozích období můžeme pocítit značnou úlevu, která se může projevit i ve snadnější a plynulejší komunikaci s našimi nejbližšími. Přestože nás čeká silný úplněk v Kozorohu 21. července, který tyto vztahy může ještě výrazně prověřit, můžeme očekávat rychlejší způsob řešení našich problémů, než v časech minulých, pokud budeme mít odvahu pojmenovat věci upřímným a respektujícím způsobem. Během následujících dvou týdnů doporučuji investovat do vašeho seberozvoje.

Zveřejněno: 13. 7. 2024

Ik patří do rodiny severních znamení, která jsou známá svou pragmatičností i silnou potřebou duchovního vývoje. Vítr nám dá větší schopnost naslouchat poselstvím života v jeho rozmanitých podobách. Bedlivě sledujte své myšlenky, slova i způsob, jakým kolem vás komunikují i ostatní. Občas vypněte vnitřní dialog a zkuste naslouchat hlubokému tichu za všemi slovy. V jeho hlubinách můžete objevit nesčetně mnoho vzácných pokladů v podobě rozšířeného vědomí i skrytých schopností, o kterých jste možná neměli ani tušení.

Tělo a hmotné záležitosti

Zaměřte se na myšlenky týkající se vašeho fyzického těla. Vyjádřete svému tělu lásku tím, že poděkujete každému svému orgánu za jeho neustálou činnost a správné životní funkce. Pečujte o svou stravu, pravidelný pohyb a dostatečný spánek. Dávejte si pozor, jak o svém těle smýšlíte, protože tím se pak doopravdy stane. Zajděte si na dobrou a příjemnou masáž a snažte se pracovat na zlepšení svého milostného života. Vyhledávejte nové, zajímavé informace i kurzy na tato témata.

Mysl

Zaměřte se na způsob, jak se svými kolegy nebo klienty v práci komunikujete. Jasná a respektující komunikace mezi vašimi spolupracovníky, nadřízenými i podřízenými se může jen vyplatit. Neholdujte pomlouvání druhých lidí v jejich nepřítomnosti a snažte se těmto diskuzím co nejvíce vyhýbat nebo je rozhodně ukončit. Nevytvářejte si rovněž žádné domněnky a naučte se správným způsobem klást otázky, které vám mohou ušetřit mnoho energie. Vaše slova mohou mít mnohem větší vliv, než se domníváte.

Vztahy

Hodně lidí bude pravděpodobně řešit opravdu hluboká a těžká témata, která se však mohou jednou provždy uvolnit ve prospěch všech zúčastněných. Naučte se být co nejvíce upřímní a respektující zároveň. Každý žijeme v diametrálně jiných příbězích a snech, na což někdy ve svých dlouhodobých příbězích zapomínáme. Snažte se mluvit jasně o svých citových potřebách, ale nevyžadujte násilím jejich plnění. Důležité je ukazovat se druhým v tom nejjasnějším světle a dát jim dostatečný, svobodný prostor pro jejich vlastní volby. Pokud víte, že jste něco v minulosti neudělali dobře, naučte se omluvit.

Rovina ducha

Nastal čas investovat do našeho duchovního rozvoje. Vyzkoušejte cokoliv, co vás v tomto ohledu přitahuje, a pokud vůbec netušíte, jakým směrem se vydat, můžete vyzkoušet rodinné konstelace, vision-quest nebo seminář na prohloubení vaší sebedůvěry a sebevědomí. Jelikož 21. července nastane velmi silný úplněk na posledním stupni Kozoroha, můžete chtít najít nebo nově definovat své životní poslání. Inspirujte se příběhy svých slavných předků a uvědomte si, že můžete pokračovat v jejich úspěších dál.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jak používám svá slova?
  • Umím mluvit se svými nejbližšími?
  • Jaký vztah mám ke svému fyzickému tělu?
  • Věřím v sílu svých myšlenek?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Naučte se pracovat s afirmacemi.
  • Investujte do svého duchovního rozvoje.
  • Mluvte jasně, upřímně a s respektem ke všem zúčastněným.
  • Naslouchejte častěji tichu ve svém srdci.

foto: Shutterstock, zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...