Ix patří do rodiny severních znamení, která jsou známa svou velkou pragmatičností i se silným vztahem k duchu. Buďte věrní své vlastní pravdě a snažte se o to, aby se vaše současné povolání stalo i vaším posláním. Novoluní v Panně, které nastane 3. září, je navíc časem, ve kterém se můžete naplno pustit do naplňování vašich skrytých snů a ambicí. Dovolte si vyjednat lepší pracovní podmínky a zároveň se snažte udržet v dobré kondici vaše fyzické tělo. V tom vám může pomoci nejen zdravá výživa, ale i pravidelné cvičení.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Nastává snad nejideálnější doba v tomto velkém roce, kdy již nebude nic stejné. Číhejte na ty nejlepší možné příležitosti, kterých nebude málo, když budete dostatečně všímaví. Snižte své zbytečné výdaje, zvyšte příjmy a naslouchejte nápadům, které k vám v hlubokých meditacích mohou přicházet. Nastal čas odvážných činů, které vám zajistí lepší životní podmínky i pracovní naplnění. Pravidelně posilujte a protahujte své svaly a věnujte se cvičení, které vám bude ušito přímo a míru.

V rovině mysli

Nastal čas rozvinout své vyšší smysly, které vám mohou být oporou při překonávání vašich současných výzev ve vašem současném zaměstnání. Buďte věrní svým vnitřním zásadám a nebojte se učinit velkolepé změny k lepšímu, ke kterým bude mnoho z vás vedeno.

Nastává opravdu mocný a kouzelný čas, kdy můžete učinit kvantový skok ve vašem současném duchovním vývoji. Naslouchejte moudrosti svých snů i svého srdce, které vás povede neomylnou cestou k úspěchu. 

Čas je naprosto ideální a jedinou chybou by bylo neučinit nic. Zdokonaluje a třibte své pracovní dovednosti a mějte odvahu své kvality ukázat svým nadřízeným, klientům nebo obchodním partnerům. Smlouvy, uzavřené v tomto období, budou požehnané.

Co se týká vašich vztahů

Jaguár vám dá velkou vyjednávací moc, a tak se zaměřte na důležité schůzky a rozhovory s vašimi současnými partnery. Najděte řešení, které bude vyhovovat všem zúčastněným, a upravte vztahy, které již dlouhou dobu nejsou v rovnováze. Jediné, na co si dávejte pozor, je, abyste nezneužili svou moc jen ve váš prospěch. Vyhněte se manipulaci s druhými i lidem, kteří by chtěli manipulovat s vámi. Říkejte svou pravdu s citem, jasně a upřímně a sledujte, že důsledky vašeho postoje budou více než požehnané.

V rovině ducha

Nastává opravdu mocný a kouzelný čas, kdy můžete učinit kvantový skok ve vašem současném duchovním vývoji. Naslouchejte moudrosti svých snů i svého srdce, které vás povede neomylnou cestou k úspěchu. Pobývejte častěji ve volné přírodě a pohybujte se jako jaguáři. Pravidelně se postarejte o to, abyste nějakou dobu byli jen sami se sebou a naslouchali své niterné a starobylé moudrosti, kterou v sobě nosíte daleko déle, než tento jeden život. Sledujte sami sebe jako jaguár, který sleduje kořist, a jednejte.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co mohu ve svém životě a svém zaměstnání změnit k lepšímu?
  • Cítím se ve vlastním těle vitálně?
  • S kým bych si mohl promluvit a vylepšit tak vzájemné vztahy?
  • Jaká je moje duchovní cesta?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně meditujte a třibte své smysly.
  • Procvičujte své svaly i svou pružnost.
  • Změňte své myšlení tak, aby vás podporovalo.
  • Učiňte odvážný skok do neznáma a důvěřujte životu.           

Související…

V období Draka si ukliďte v těle i v duši. Každý krok přitom čiňte s rozmyslem, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek