Manik patří do rodiny západních znamení, která jsou známa svou hlubokomyslností s tendencí k introspekci. Jelenovy parohy vnímejte jako symbol, jak se propojit s vyššími světa, a les, který je jeho domovem, vnímejte jako síly, které vyvěrají z hlubin vašeho podvědomí. Mnoho jogínů a terapeutů je s tímto znamením spojeno, a tak i vy můžete nalézt inspiraci u lidí, kteří se své duchovní cestě dlouhodobě věnují. Setkávejte se s nimi nebo vy sami poraďte těm, kteří jsou na své cestě teprve na začátku. Následujte moudrost svého srdce.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Najděte si dobrého učitele jógy a nechte si poradit od odborníků na zdravý životní styl. Co se týká financí, můžete si najít dobrého finančního terapeuta, který vám pomůže nejen s investováním a vyděláváním peněz, ale který ve vás posílí vaši vlastní sebehodnotu, která je jen skrytým odrazem vašich nynějších příjmů. Popřemýšlejte o tom, jak své finanční prostředky co nejlépe investovat, nebo jakým způsobem je vydělat tak, abyste nezrazovali svou vlastní duši.

V rovině mysli

Zaměřte se především na své současné vztahy s kolegy, nadřízenými a podřízenými. Vneste do nich svěží vítr a popřemýšlejte o tom, jak některé dobré vztahy ještě více prohloubit. Zamyslete se nad svým současným zaměstnáním, a zda vám opravdu vyhovuje na všech rovinách.

Pobývejte častěji v přírodě a naslouchejte moudrosti starých stromů.

Dobré zaměstnání by vám mělo dodat dobré finanční ohodnocení, kolektiv i radost z toho, že děláte něco užitečného pro vaši současnou komunitu, což může být vaše rodina, pracovní kolektiv nebo sám svět. Dejte své práci hlubší smysl.

Co se týká vašich vztahů

Nastává čas, kdy můžete najít se svým současným partnerem, manželem nebo druhem činnost, která vás ještě více propojí a váš vztah oblaží. Čas od času může vyprchat společná radost, což může být znamením pro prohloubení vašeho současného vztahu. Kromě milování si najděte společný koníček nebo zálibu, která váš současný vztah minimálně oživí. Partnerství je královskou duchovní cestou, protože s každým vztahem se zvyšuje i odpovědnost za jeho kultivaci a udržení v lásce. Otevřete se ještě větší radosti.

V rovině ducha

Nastává mocný čas, kdy vás může sám život vrátit na vaši pravou duchovní cestu. Investujte do svého seberozvoje a kultivujte svou vlastní životní moudrost, která je vždy jedinečná a nenahraditelná. Můžete si vytvořit svou novou vision-board nebo ji výrazným způsobem zaktualizovat. Pobývejte častěji v přírodě a naslouchejte moudrosti starých stromů. Vyzkoušejte různé jógové přístupy a najděte si takové cvičení, které bude v souladu s vašimi niternými potřebami. Investujte do svého duchovního seberozvoje.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Následuji svou životní vizi?
  • Žiji smysluplně?
  • Jak bych mohl oživit svůj současný partnerský vztah?
  • Co je práce mých snů?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Následujte své volání.
  • Pobývejte častěji v přírodě a rozjímejte nad svým životem.
  • Najděte si dobrého učitele jógy.
  • Propojte se s přírodou a nalezněte vizi svého života.

Související…

V období Jaguára chytejte příležitosti za pačesy. Můžete učinit velkolepé změny, říká mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek