fbpx

V období Jaguára chytejte příležitosti za pačesy. Můžete učinit velkolepé změny, říká mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná nádherný a kouzelný čas, ve kterém můžete učinit velké životní změny, které se mohou týkat především vašeho současného zaměstnání nebo v přístupu ke zdraví. Jaguár vám dá velkou moc a sílu učinit takové, o kterých jste zatím mohli jen rozjímat. Pokud víte, kudy chcete, aby se ubíral váš život, nastává čas, kdy je dobré se naplno opřít do konkrétních změn k lepšímu. Buďte tou nejlepší verzí sebe sama a mějte odvahu učinit kvantový skok ve vašem současném vývoji. Mohou se dít doslova zázraky.

Zveřejněno: 3. 9. 2024

Ix patří do rodiny severních znamení, která jsou známa svou velkou pragmatičností i se silným vztahem k duchu. Buďte věrní své vlastní pravdě a snažte se o to, aby se vaše současné povolání stalo i vaším posláním. Novoluní v Panně, které nastane 3. září, je navíc časem, ve kterém se můžete naplno pustit do naplňování vašich skrytých snů a ambicí. Dovolte si vyjednat lepší pracovní podmínky a zároveň se snažte udržet v dobré kondici vaše fyzické tělo. V tom vám může pomoci nejen zdravá výživa, ale i pravidelné cvičení.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Nastává snad nejideálnější doba v tomto velkém roce, kdy již nebude nic stejné. Číhejte na ty nejlepší možné příležitosti, kterých nebude málo, když budete dostatečně všímaví. Snižte své zbytečné výdaje, zvyšte příjmy a naslouchejte nápadům, které k vám v hlubokých meditacích mohou přicházet. Nastal čas odvážných činů, které vám zajistí lepší životní podmínky i pracovní naplnění. Pravidelně posilujte a protahujte své svaly a věnujte se cvičení, které vám bude ušito přímo a míru.

V rovině mysli

Nastal čas rozvinout své vyšší smysly, které vám mohou být oporou při překonávání vašich současných výzev ve vašem současném zaměstnání. Buďte věrní svým vnitřním zásadám a nebojte se učinit velkolepé změny k lepšímu, ke kterým bude mnoho z vás vedeno.

Nastává opravdu mocný a kouzelný čas, kdy můžete učinit kvantový skok ve vašem současném duchovním vývoji. Naslouchejte moudrosti svých snů i svého srdce, které vás povede neomylnou cestou k úspěchu. 

Čas je naprosto ideální a jedinou chybou by bylo neučinit nic. Zdokonaluje a třibte své pracovní dovednosti a mějte odvahu své kvality ukázat svým nadřízeným, klientům nebo obchodním partnerům. Smlouvy, uzavřené v tomto období, budou požehnané.

Co se týká vašich vztahů

Jaguár vám dá velkou vyjednávací moc, a tak se zaměřte na důležité schůzky a rozhovory s vašimi současnými partnery. Najděte řešení, které bude vyhovovat všem zúčastněným, a upravte vztahy, které již dlouhou dobu nejsou v rovnováze. Jediné, na co si dávejte pozor, je, abyste nezneužili svou moc jen ve váš prospěch. Vyhněte se manipulaci s druhými i lidem, kteří by chtěli manipulovat s vámi. Říkejte svou pravdu s citem, jasně a upřímně a sledujte, že důsledky vašeho postoje budou více než požehnané.

V rovině ducha

Nastává opravdu mocný a kouzelný čas, kdy můžete učinit kvantový skok ve vašem současném duchovním vývoji. Naslouchejte moudrosti svých snů i svého srdce, které vás povede neomylnou cestou k úspěchu. Pobývejte častěji ve volné přírodě a pohybujte se jako jaguáři. Pravidelně se postarejte o to, abyste nějakou dobu byli jen sami se sebou a naslouchali své niterné a starobylé moudrosti, kterou v sobě nosíte daleko déle, než tento jeden život. Sledujte sami sebe jako jaguár, který sleduje kořist, a jednejte.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co mohu ve svém životě a svém zaměstnání změnit k lepšímu?
  • Cítím se ve vlastním těle vitálně?
  • S kým bych si mohl promluvit a vylepšit tak vzájemné vztahy?
  • Jaká je moje duchovní cesta?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně meditujte a třibte své smysly.
  • Procvičujte své svaly i svou pružnost.
  • Změňte své myšlení tak, aby vás podporovalo.
  • Učiňte odvážný skok do neznáma a důvěřujte životu.           

Související…

V období Draka si ukliďte v těle i v duši. Každý krok přitom čiňte s rozmyslem, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...