fbpx

Mayský astrolog: Období Kukuřice prověří vaši schopnost nastavit hranice. Jděte za svou vášní 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém je dobré se ujmout iniciativy nezávisle na tom, co si o tom myslí vaši nejbližší. Pamatujte, že jediný, kdo vás opravdu zná, jste vy sami, a tak radám druhých naslouchejte vždy jen z bezpečné vzdálenosti.

Zveřejněno: 12. 10. 2024

Inspirujte se různými lidskými příběhy, ale buďte věrní své vlastní cestě. Nastal čas, kdy se můžete hlouběji spojit s lidmi, s nimiž se můžete ovlivnit na mnoha úrovních. Dobrá společnost vaši cestu obohatí, urychlí a posune rychle vpřed, ta horší vás může výrazně zbrzdit.

Ben patří do rodiny východních znamení, která jsou známa svou schopností vytvářet nové formy. Ben je velmi silným znamením, které probouzí osobní sílu, vášeň i schopnost druhé vést a inspirovat. Sami se v následujících dvou týdnech zamyslete nad tím, čím byste chtěli být pro druhé inspirací. Jakou roli chcete hrát ve vašich nejbližších i vašich přátelských nebo kolegiálních vztazích, nebo dokonce ve vztahu k širší veřejnosti? Snažte se žít autenticky, aby se o vás nešířily různé protichůdné pravdy, které vaši cestu mohou později komplikovat.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Nastal čas vaše fyzické tělo učinit krásnějším a zároveň se zamyslet nad tím, jak byste mohli zvýšit své příjmy, aniž byste se museli věnovat činnostem, které zrazují vaši duši. Pravidelně cvičte jógu a prokládejte tyto cviky posilováním vlastní vahou. Tato kombinace dodá vašemu tělu nejen potřebnou pružnost, ale i stabilitu. V materiálních záležitostech se snažte své talenty a pracovní dovednosti použít i v projektech, do kterých byste ani nepředpokládali, že by to mohlo jít. Všímejte si různých příležitostí.

V rovině mysli

Snažte se být celkově pružnější. Zejména v komunikaci se všemi lidmi, se kterými se musíte setkávat. Zároveň se zamyslete nad tím, zda vaše vlastní myšlení je dostatečně pružné.

Pokud potkáte někoho, kdo do vás opravdu vidí, a zároveň vám nebere důstojnost, může to být pobídka něčemu novému se naučit. Buďte však nakonec vždy autoritou sami sobě.

Neomezujete nejvíc sami sebe svými vlastními představami, jaká by mohla být budoucnost, nebo tím, co jste všechno špatného prožili v minulosti. Ponořte se do přítomného okamžiku a věnujte se psaní básní, kresbě nebo hraní na hudební nástroj. Najděte si takovou činnost, ve které můžete pocítit jistý um či vrozenou dovednost.

Co se týká vašich vztahů

Nastává velmi důležitý čas, ve kterém si zřejmě budete muset ustát a dobře vykomunikovat hranice s vašimi nejbližšími. Pokud nikomu neubližujete, pamatujte, že si můžete dělat, co chcete, jste-li dospělí. Nikdo nemá právo vás omezovat, ale na druhou stranu buďte vůči druhým stejně féroví. Pokud dovolíte něco sobě, dejte stejnou možnost i druhé straně. Nepotlačujte se ani neprosazujte příliš. Hledejte zlatý střed, který bude z dlouhodobého hlediska vyhovovat všem zúčastněným stranám. To je cesta míru.

V rovině ducha

Je tady poměrně mocný čas, ve kterém se můžete přiblížit své životní vášni. Mějte odvahu vystoupit z vřavy a ukázat světu svou vlastní jedinečnost. Nenechte se potlačit žádnou autoritou, pokud nepocítíte, že nemá pravdu. Buďte k sobě však upřímní. Pokud potkáte někoho, kdo do vás opravdu vidí, a zároveň vám nebere důstojnost, může to být pobídka něčemu novému se naučit. Buďte však nakonec vždy autoritou sami sobě. Nikdo jiný za vás vaši vnitřní práci neodčiní. Uvědomte si svou životní vášeň a rozhodněte se ji uskutečnit.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Je má mysl a tělo pružné a silné?
  • Co je mou životní vášní?
  • Jsem sexuálně naplněn a uspokojen?
  • Čím bych chtěl druhé inspirovat?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Nacházejte „průniky“ s ostatními lidmi.
  • Nebuďte ani příliš povolní, ani příliš tvrdohlaví.
  • Obohaťte svůj sexuální a intimní život.
  • Jděte za svou vášní. Ujměte se vedení.

Související…

Mayský astrolog: V období Jelena můžete objevit svou pravou životní cestu. Naslouchejte
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...