x
Odebírejte páteční newsletter Flowee e-mailem. Víkendové čtení do vaší poštovní schránky
Zkuste znovu
Flowee
Civilizace
Jak řídit tým
Energetika
Práce
Umělá inteligence
Technologie
Kultura
Ekonomika
Móda
Rozhovory
Zdraví
Psychologie
Filtrovat
Flowee
Filtrovat
Civilizace
Zdraví
Psychologie
Pavel Maurer
Pavel Maurer: Proč je potřeba občas ochutnat pravé Champagne
Pokud vás po Silvestru pobolívá hlava, je dosti pravděpodobné, že jste do sebe nalili příliš mnoho alkoholu a vaše tělo jej dosud nestačilo...
Pavel Maurer: Proč nakonec bylo dobré mít ve škole pozemky
Když jsem chodil na základní školu, měli jsme předmět, který se jmenoval pozemky. Tehdy mi to připadlo nesmírně nudné a měl jsem spíš dojem, že tam...
Pavel Maurer: I v malém městě umí uvařit. A výborně
Taky se vám někdy stává, že přijedete do jakéhosi malého města nebo neznámé vsi a cítíte se tak trochu nadřazeně? Ani nevíte, jak se vám to...
Pavel Maurer: Je maso z býka, který bojuje o život, kvalitní?
Pokud se někdy v životě dostanete na pravé býčí zápasy, tak vás potěš pánbůh, protože to rozhodně není podívaná pro křehké povahy. Když si to ale...
Pavel Maurer: Berana, nebo jehňátko? Z pachuti je pochoutka
Nedávno jsem jedl u mé moravské sestry vynikajícího berana. Tedy, přesněji řečeno, jehně. Beran nebo výraz „skopové“, to je noční můra například pro...
Pavel Maurer: Prodávající na trzích je třeba hýčkat, ale i vychovávat
Na mnoha místech naší země se začínají rojit farmářské trhy. Zaplať Pánbůh za ně a taky pozor na ně! To je můj vzkaz, výzva i varování na základě...
Pavel Maurer: Takový med si já na chleba mazat nechci!
Baví mne přemýšlet o včelách. Mám rád kvalitní včelí med. V naší rodině se konzumuje prakticky denně. Ochucuji s ním jogurty, jak jsem se to naučil...
Pavel Maurer: Proč Češi jedí špekáčky, šunkový salám a šunty?
Myslím, že už jste všichni mnohokrát slyšeli, že náš národ moc zdravě nejí. Český jídelníček je ve srovnání s jinými zeměmi téměř katastrofální. Já...
Pavel Maurer: Na lososa stačí barviva, hormony a antibiotika
Asi se shodneme na tom, že losos je nejspíš nejoblíbenější mořská ryba na našem trhu. Není totiž cítit tzv. rybinou, má minimum kostí a ještě navíc...
Pavel Maurer: Co když náhodou jím mého vlastního dědečka...
„Jedlé je to, co je dobré k jídlu a blahodárné při trávení. Například jako je červ dobrý pro ropuchu, ropucha pro hada, had pro prase, prase pro...
Pavel Maurer: Na dobré víno je třeba hodně žížal
Úžasný přínos žížal pro zemědělskou půdu je nesporný. Ale ten, který mají žížaly pro víno, respektive - pro biovíno, jen tak něco nepřekoná.
Pavel Maurer: Méně je více. A u jídla, které podporuje dlouhověkost, to platí dvojnásob
Kdo z nás by nechtěl žít věčně? Nebo alespoň hodně dlouho? Dnes vám povím něco o jídle a dlouhověkosti. Věřte, že to je téma, které zajímá všechny...
Prague Food Festival je v plném proudu. Navštívit jej můžete ještě dnes a zítra.
Ty nejlepší chutě a vůně letos poprvé zamířily na jedno z nejkrásnějších míst v Praze - na Vyšehrad. Akce, kde máte jedinečnou možnost ochutnat...
Reklama