pečivo

Pekárna Kabát, která v tomto roce oslaví své 31. výročí, přitom patří k českým národním pokladům. Pečivo se zde už po dekády vyrábí podle tradičních...

Pečivo pokapané lahodným olivovým olejem poslouží jako výborný předkrm, pečivo se přikusuje k hlavním chodům, pečivo se může stát svačinkou i lehkým...

Proč tolik sportovců přechází na bezlepkovou dietu a nemůžou si to vynachválit? Hubnou lidé, kteří bezlepkovou dietu zkusí? Jaký je můj názor na...

Moderní vyšlechtěná pšenice má 42 chromozomů oproti původní jednozrnce se čtrnácti chromozomy a ty mění strukturu lepku, který se tak stává pro nás...

Chléb patří do našeho jídelníčku téměř neodmyslitelně. Vlastní voňavý bochník si můžete uhníst rukama a upéci v troubě pro občasné zpestření...