x
Odebírejte páteční newsletter Flowee e-mailem. Víkendové čtení do vaší poštovní schránky
Zkuste znovu
Flowee
Civilizace
Jak řídit tým
Energetika
Práce
Umělá inteligence
Technologie
Kultura
Ekonomika
Móda
Rozhovory
Zdraví
Psychologie
Filtrovat
Flowee
Filtrovat
Civilizace
Zdraví
Psychologie
pečivo
Voňavým koláčkům neodolali: Lucka Vondráčková, Hana Mašlíková a Roman Vojtek pokřtili jubilejní pobočku pekárny Kabát
Pekárna Kabát, která v tomto roce oslaví své 31. výročí, přitom patří k českým národním pokladům. Pečivo se zde už po dekády vyrábí podle tradičních...
Pět pokladů italských pekařů: Chleba v hlavní roli v Ligurii, Apulii i v Kampánii
Pečivo pokapané lahodným olivovým olejem poslouží jako výborný předkrm, pečivo se přikusuje k hlavním chodům, pečivo se může stát svačinkou i lehkým...
Jíst či nejíst lepek? Toť otázka
Proč tolik sportovců přechází na bezlepkovou dietu a nemůžou si to vynachválit? Hubnou lidé, kteří bezlepkovou dietu zkusí? Jaký je můj názor na...
Lepek není podvod. Za všechno můžou chromozomy v pšenici!
Moderní vyšlechtěná pšenice má 42 chromozomů oproti původní jednozrnce se čtrnácti chromozomy a ty mění strukturu lepku, který se tak stává pro nás...
5 dobrých důvodů, proč si péci vlastní chléb
Chléb patří do našeho jídelníčku téměř neodmyslitelně. Vlastní voňavý bochník si můžete uhníst rukama a upéci v troubě pro občasné zpestření...
Reklama