x
Odebírejte páteční newsletter Flowee e-mailem. Víkendové čtení do vaší poštovní schránky
Zkuste znovu
Flowee
Civilizace
Jak řídit tým
Energetika
Práce
Umělá inteligence
Technologie
Kultura
Ekonomika
Móda
Rozhovory
Zdraví
Psychologie
Filtrovat
Flowee
Filtrovat
Civilizace
Zdraví
Psychologie
vegetariánské jídlo
Sopa, tamales nebo žurek. Co se kde jí na Vánoce?
Vánoční kuchyně by měla být chutná a originální. Častými ingrediencemi jsou v Evropě i mimo ni brambory, houby a bylinky. Co se tedy jí v Polsku, ve...
Globus potvrdil vedení v nabídce rostlinných produktů, Penny opět na chvostu
Průzkum obchodních řetězců provedl projekt Rostlinně poprvé před dvěma lety a od té doby v Česku podle dat výzkumných agentur Ipsos a InsightLab...
Taste Fake Meat: Nová soutěž hledá nejlepší maso bez masa
„Kdyby jatka měla skleněné stěny, všichni na světě by byli vegetariáni,“ řekl kdysi Paul McCartney. A tím kdysi myslíme „ještě dávno předtím, než to...
Ayurvedic Breakfast: Jak si vybrat správného ájurvédského lékaře a resort?
V pondělí 25. listopadu od 17 hodin proběhne v pražské Art & Event Gallery Černá labuť už dvanáctá ájurvédská večeře s atraktivní přednáškou....
Večeře nemusí být teplá. Zkuste cizrnovou pomazánku s kari kořením
Pokud se vám nechce některý večer strávit dvě hodiny u plotny, a přesto se chcete rodině zavděčit, vsaďte na verzi hummusu, jednoduché pomazánky z...
Etnosvět: Riskantní sázka na vege restauraci, která vyšla
Otevřít vlastní restauraci byl její sen už na pražské VŠE. Tehdy ale generální manažerka pražské restaurace Etnosvět Daria Ponomareva netušila, že...
Víno, pivo, destiláty: Lze je spojit s vegetariánskou gastronomií?
V zásadě je jedno, jestli jdete do vinárny na tapas, do hospody na tlačenku nebo do vege restaurace na tofu. Důležité je, abyste si odnesli ten...
Vege restaurace? Výhonků a filtrované vody se bát nemusíte
Určitě by to neměl být cíl, ale existují skutečně vegetariánské restaurace, které si opravdu zakládají na „výhoncích a filtrované vodě“. Etnosvět...
Romantická večeře na svátek zamilovaných? Zkuste to bez masa
Poznejte svět chutí, který nemá hranic. To je motto, kterým se řídí pražská restaurace Etnosvět. Hosta chtějí překvapit rafinovaností svých jídel a...
Nedílná součást vegetariánské kuchyně? Květiny k snědku
Kuchaři používají jedlé květy ne jen jako dekoraci, ale třeba i do různých salátů. Nejčastěji se k pokrmům přidávají macešky, fialky nebo cuketové...
Co by si dali po Vánocích lidé z Etnosvěta? Tři jednoduché recepty
TOP manažeři pražsk é restaurace Etnosvět se zamysleli a podle svých chutí vybrali tři vegetariá nsk é odlehčené recepty pro povánoční dny. Své...
Masožrouti ve vedení vegetariánské restaurace: Funguje to?
Jak mohou nevegetariáni vést vegetariánskou restauraci? To je základní otázka pro TOP manažery pražsk é restaurace Etnosvět. Na naše otázky...
Téma „jak vařit bez masa“ je zbytečně nafouknuté
Rostlinná strava, nejbohatší zdroj vitamínů, minerálů a aktivních enzymů, je jedinečná rozmanitostí chutí, vůní, barev i tvarů. Složení a obsah...
Inspirujte se originálními kuchařkami pro podzimní dny
Podzim a zima jsou jako stvořené k tomu, zavřít se ve vyhřáté kuchyni a uvařit, upéct či jinak vyrobit nejrůznější lahůdky pro mlsné jazýčky....
Nebát se odlišit a hrát fér. Andrej Zaitsev prozradil svůj recept na úspěch
Andrej Zaitsev je vizionář a ideátor několika projektů, mimo jiné i majitel vyhlášené vegetariánské restaurace Etnosvět. Sám o sobě říká, že jeho...
Co se takhle občas obejít bez bůčku, hovězího nebo kuřecího steaku, pánové
Možná budete překvapeni, jak je to jednoduché a jak chutné jídlo vám v restauraci také mohou bez masa nabídnout.
Jdete do Veganské výzvy? Pomůžete sobě i Zemi
Ať už jste vegetarián či milovník masa, od listopadu máte možnost v rámci speciální výzvy Rozhodovat se srdcem je snadné doplnit svůj jídelníček o...
Margit Slimáková: Jíte kapustu a polníček? Neznamená to, že jste lepší člověk
Jídelníček založený na kapustě automaticky neznamená, že takovýto jedlík je lepším člověkem než jeho kolega dopřávající si steaku. V realitě je však...
Vegetariánsky a chutně? Vsaďte na burgery z červené řepy
Červené burgery jsou tou správnou volbou, když si chcete trochu odpočinout od masa a zároveň tělu dopřát o trochu víc zeleniny, než jste zvyklí....
Může být dítě odmala veganem?
Na vegany se často valí kritika kvůli tomu, že do svého životního stylu vtahují i svoje ratolesti. Je veganské stravování dětí špatné, anebo je to...
Strana 1 z 2
1
2
Reklama