fbpx

Brno zažilo den plný technologií, přivezl je multifunkční kamion od Huawei 1 fotografie
zdroj: Media List

Technologická společnost Huawei přivezla v poslední květnový den do Brna unikátní technologické centrum „na kolech“, které bylo speciálně navrženo pro prezentaci špičkových produktových inovací

Zveřejněno: 4. 6. 2024

V rámci Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024 byly představeny nejnovější ICT produkty a řešení společnosti Huawei pro velké firmy, veřejnou správu a sektory, jako jsou zdravotnictví, poskytování internetových služeb, vzdělávání či maloobchod.

Evropská roadshow společnosti Huawei navštěvuje významné evropské metropole od března do září. Kamion projede 21 zemí, zastávku má naplánovanou v 54 městech. Tato iniciativa poskytuje platformu všem evropským IT profesionálům, kteří se chtějí seznámit s novinkami od Huawei z první ruky a zároveň se obohatit o odborné postřehy předních osobností v odvětví.

„European Enterprise Roadshow 2024 je potvrzením naší snahy o inovace a přinášení špičkových technologií,“ prohlásil Willi Sung, prezident sekce Huawei European Enterprise Business. „Toto turné je dobrou příležitostí potkat se se zákazníky a partnery, seznámit se s nejnovějšími inovacemi v oblasti informačních a komunikačních technologií a především podpořit ekosystém spolupráce, který nejen firmám umožní dosáhnout pokrok v jejich digitální transformaci.“

Hlavním tématem akce bylo propojení ekologického a digitálního přechodu na podporu udržitelného rozvoje evropského průmyslu. Společnost se zaměřila na prezentaci pokročilých ICT technologií s cílem zdvojnásobit digitální a inteligentní transformaci ve klíčových průmyslových odvětvích.

Mezi představenými novinkami mohli návštěvníci roadshow najít například technologie pro datovou komunikaci, které společnosti Huawei vynesly jmenování lídrem v kvadrantu Gartner® Magic Quadrant™ 2024 pro podnikovou síťovou a bezdrátovou infrastrukturu LAN.

Dále bylo k vidění portfolio datových úložišť OceanStor All Flash for All Scenarios – podle hodnocení Gartner® Peer Insights™ Voice of Customer je Huawei volbou zákazníků pro primární úložiště v roce 2024. Kromě toho se návštěvníci mohli seznámit s optickými produkty, produkty pro ISP a MSP a dalšími řešeními, jako je vysoce kvalitní 10 Gb/s CloudCampus, ultraodolná síť datových center, řešení pro virtualizaci datových center (DCS), zařízení OceanProtect, řešení FTTH a FTTR a Huawei eKit.

Související…

Ruth Andrade: Když prodáváte hamburgery, je jedno, že nepoužíváte plastová brčka. Kdo chce zelenou planetu, měl by hlasovat peněženkou
Zdeněk Strnad

foto: Shutterstock, Media List, zdroj: Media List

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...