fbpx

V centru Prahy nákup za příznivé ceny? Na Národní jedině v Tescu a od srpna i v Žabce 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Tesco na Národní třídě úspěšně završilo svůj první měsíc provozu, během kterého získalo velmi pozitivní hodnocení jak z řad zákazníků, tak i zaměstnanců. Po dvouleté pauze se do prodejny vrací nejen věrní zákazníci, ale její kouzlo objevují i noví návštěvníci. Společně pak oceňují vedle široké nabídky potravin a nápojů především možnost nakoupit přímo v centru Prahy za velmi příznivé ceny. Již ve čtvrtek 15. srpna otevře společnost Tesco v OC Máj ještě jednu prodejnu s potravinami, tentokrát menší a pod značkou Žabka.

Zveřejněno: 1. 8. 2024

„Prodejna Tesco na Národní přináší nejen širokou nabídku kvalitních potravin, ale i přátelské a příjemné prostředí pro zákazníky i kolegy. K tomu si zákazníci také velmi pochvalují, že díky nám mohu nakoupit v centru Prahy za velmi příznivé ceny. Nejvíce v této prodejně nakupují čerstvé potraviny, zejména pak zeleninu a pečivo. Velký zájem je rovněž o zdravou výživu nebo minerálky a funkční vody obohacené o minerály a vitamíny,“ hodnotí Patrik Dojčinovič, provozní ředitel Tesco pro Českou republiku. Dodává: „Naše nová prodejna Žabka, kterou otevřeme již 15. srpna, rozšíří nabídku a přinese ještě více možností pro pohodlný nákup v centru Prahy.“

Nabídka sortimentu v prodejně Tesco je přizpůsobena poloze v centru Prahy. Zaměřuje se proto na čerstvé potraviny jako ovoce, zeleninu, pečivo, mléčné výrobky, rostlinné alternativy, dále pak různé snacky, výhodná menu ideální na obědy a svačiny, hotová jídla, nealkoholické i alkoholické nápoje, zahraniční kuchyně a prémiové zboží. Zároveň zde zákazníci nakoupí drogerii, krmivo pro domácí mazlíčky, potřeby do domácnost a papírenské zboží. V nabídce jsou rovněž služby virtuálního operátora Tesco Mobile.

Provoz prodejny je velmi šetrný k životnímu prostředí. Jsou zde využívány úsporné zářivky, ekologický systém chlazení s CO2, dveře na chladničkách spořící elektrickou energii a elektrické pece v pekárně. Neprodané přebytky potravin nabízí prodejna Potravinové bance pro Prahu a Středočeský kraj, která je přerozděluje mezi ty, kteří to nejvíce potřebují. Tesco tak pomáhá lidem v nouzi a zároveň snižuje potravinový odpad.

Související…

Ketodieta a její vliv na zdraví orgánů: Nová studie uvádí spojitost se stárnutím buněk
MUDr. Michaela Bachratá

 

foto: Shutterstock, zdroj: Tesco

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...