fbpx

Tyto letní krásky vám rozhodně nesmí uniknout! 2 fotografie
zdroj: VLTAVA LABE MEDIA

Chcete mít v létě outfit vyšperkovaný podle nejnovějších módních trendů? Pak budou tyto boty esem v rukávu! Vytaste je v letních dnech na dovolené či na rande a pozornost bude zajištěna! Uchvátí nejen vás, ale také vaše okolí jak svým nadčasovým provedením, tak i neotřelým designem. Jaké boty jsou jedním z bestsellerů nejen letošního léta?

Zveřejněno: 1. 8. 2024

Tyto řádky budou zasvěceny… nazouvákům! Ale ne ledajakým. Nazouváky na platformě jsou na módní stupnici proklatě vysoko. A proto si zaslouží pozornost. O tu se ale s nimi bát nemusíte. Tyto modely chytají pohledy s jistotou zkušeného gólmana. K čemu se tyto letní nazouváky hodí a kde všude vám mohou zdobit nožky? A máte je už ve svém botníku připraveny? Tak šup do ulic s nazouváky s platformou!

Platforma dodá šmrnc a centimetry k dobru!

Dámské nazouváky na platformě si získaly srdce mnohých z nás. Jsou měkké, pohodlné a vyšší podešev zastane podobnou funkci jako podpatek. Platformu vynosíte k džínám, šatům, kostýmkům, sukním, kraťasům, crop topům i třeba overalům. Vysoká platforma pak výsledku dodá šťávu. Džínové kraťasy, smaragdový crop top a modré nazouváky na platformě spolu s batohem či kabelkou ve stejné barvě budou nepřehlédnutelnými kousky třeba na letním festivalu!

nazouvaky 1

Chystáte se do města? Pak zkuste dámské nazouvací boty na platformě s výraznými ozdobnými prvky. K takové obuvi pak stačí klidně obléct jednoduché vzdušné kaftanové šaty nebo overal v neutrálním odstínu a s obuví sladit třeba korále či náramky. Celek bude harmonický a neunikne pozornosti.

Platforma pro rebelský look

Masivní platforma dokáže i romantickému outfitu dodat příjemný nekonvenční nádech. Probuďte v sobě rebelku a ke květovaným šatům nazujte výrazné černé nazouváky s mohutnou platformou. Proti sluníčku se můžete vybavit stylovým kloboukem a při chladnějších letních večerech přes sebe přehoďte černou motorkářskou bundu.

Mohutná platforma vnese rozvernost i do princeznovské růžové. Mohutnější růžové nazouváky budou vítaným zpestřením k outfitu laděném do tyrkysových, šedých či zelených odstínů.

Tyto dokonalé letní dámské boty by měly být aspoň v jednom páru v zásobách každé z nás. Jejich vysoká podešev je příjemná na nošení a každý krok bude lehký jako na obláčku. V nabídce na Rieker-eshop.cz si můžete vybrat letní nazouváky s různě vysokou podešví pro co největší pohodlí. A díky pestrým barevným kombinacím bude váš letní outfit šik za všech okolností!

Související…

Russian lips, rhinoplastika i augmentace prsou. Estetické zákroky podstupují i náctiletí
Martina Malá

foto: VLTAVA LABE MEDIA, zdroj: VLTAVA LABE MEDIA

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...