fbpx

Období, kdy jsme celé dny i večery trávili venku na čerstvém vzduchu, se s námi pomalu loučí a my se znovu vracíme do našich útulných domovů, kde budeme zachumlaní s horkou čokoládou v ruce a za tlumeného světla svíčky pozorovat, jak za oknem pomalu přichází pochmurné podzimní počasí.

Zveřejněno: 26. 9. 2024

A to je ten ideální čas pořídit si beránkové deky a teplé ložní prádlo hrající barvami spadaného listí. Vybírat můžete z podzimních novinek MK Lůžkoviny.

MK Lůžkoviny, Povlečení – Podzim

mk1
Elegantní, a přitom tematicky dokonale padnoucí. Rozlučte se s odcházejícími letními dny stylově a vdechněte svým ložnicím krásu přicházejícího podzimu. Jemné povlečení značky MK Lůžkovinynázvem Podzim vám s tím pomůže. Jednoduchý motiv barevných listů na čistě bílém ložním prádle si zkrátka zamilujete. Stačí jen vybrat, jaká z variant se do vaší ložnice hodí nejvíc. Klasiku v pohodě renforcé bavlny pořídíte na e-shopu mkluzkoviny.cz od 649 Kč. Hřejivý mikroplyš zase od 749 Kč. Vyšperkujte vaše spací království do posledního detailu a ozdobte postel i polštářkyrozměru 40 x 40 cm se stejným motivem!

MK Lůžkoviny, Mikina – Podzimní nálada

mk2
K podzimu patří bezesporu oblíbený svátek Halloween. Komu by nezvedly náladu roztomilé barevné dýně. Ať už jako výzdoba na terase nebo na oblečení! Co třeba na hřejivé mikině, která je dokonalý must have kousek pro blížící se nevlídné podzimní počasí.  Kombinace mikroplyše a beránka je, co se týče tepelného komfortu, nepřekonatelná, takže zahřeje i ty největší zimomřivce. Mikina je navíc zabalena v mikroplyšovém obalu ve stejné barvě a vzoru, který můžete využít jako stylový batůžek. Tento heboučký kousek v oversize střihu je k dostání v rozmanitých zvířecích či přírodních motivech, takže můžete mít v rodině každý ten svůj. K dostání ve dvou velikostech na e-shopu mkluzkoviny cz za 890 Kč.

MK Lůžkoviny, Povlečení – Anita

mk3
Šum padajících listů v lese, který se pomalu ale jistě připravuje na dlouhý zimní spánek, a zpěv poletujících ptáků, již se na nějaký čas loučí s českou krajinou. Nechte ve své ložnici rozeznít pestré zvuky přírody a zachumlejte se do ložního prádla Anita značky MK Lůžkoviny. Jemný  motiv ptáčků, šípků a větviček béžových a hnědých odstínů ve vaší ložnici vykouzlí dokonalou atmosféru přicházejícího podzimu. Povlečení je k dostání hned ve dvou variantách. Sychravému a upršenému počasí bude nejvíce slušet mikroplyš, který vás navíc nadchne svými praktickými vlastnostmi. Během posledních slunečných dnů zase oceníte renforcé bavlnu, ze které jsou vyrobené i polštářky stejného designu ve velikosti 40 x 60 cm. Povlečení v několika rozměrech je dostupné na e-shopu mkluzkoviny.cz od 649 Kč.

MK Lůžkoviny, Mušelínové povlečení

mk4
Jemný dotyk luxusu. Převlečte svou ložnici do nestárnoucí klasiky, kterou milují všechny generace nocležníků. Díky otevřené vazbě jednotlivých vláken je mušelín právem považován za nejjemnější materiál, který si vás získá hned na první dotek. Oblíbený je i pro svou praktičnost. Přestože jde o měkkou tkaninu, velmi dobře odolává nástrahám každodenního používání. Čím více se navíc pere, tím jemnější je. Tento materiál je zkrátka dokonalý! Nové barevné provedení mušelínového povlečení, které si značka MK Lůžkoviny připravila pro letošní podzim, bude opravdovou chloubou vaší ložnice. Jste příznivcem výrazných okrových odstínů, nebo raději dáte přednost jemným tónům béžové barvy? Ložní mušelínové prádlo je k dispozici v několika rozměrech na e-shopu mkluzkoviny.cz od 1 499 Kč.

MK Lůžkoviny, Beránková deka mikroplyš 150 x 200 cm

mk5
Jen se zachumlat a z pohodlí gauče sledovat oblíbenou pohádku. Dlouhé podzimní večery volají po domácí pohodě, kterou si díky beránkovým dekám značky MK Lůžkoviny jednoduše vyčarujete i u vás doma. Mikroplyšový materiál je hřejivý, jemný a měkoučký na dotek. Ideální volba do sychravé počasí! Svými užitečnými vlastnostmi navíc ohromí nejednu hospodyňku. Deky nadchnou opravdu každého, dokonce i ty, kteří se potýkají s nepříjemnými alergiemi. Jejich praktičnost navíc podtrhuje jedinečný design, který do interiéru vnese skutečnou podzimní atmosféru. Zpívající ptáčci, podzimní listí či lesní zvířátka. Stačí si jen vybrat, jaký z motivů bude slušet vaší domácnosti nejvíce. Beránkové dekyrozměru 150 x 200 cm pořídíte na e-shopu mkluzkoviny.cz za 639 Kč.

Povlečení mikroplyš Exclusive – Amelia

mk6
Hřejivé povlečení s rafinovaným designem. Nepotrpíte si na výrazné odstíny a extravagantní motivy, přesto však nechcete nudnou ložnici sladěnou pouze do jedné barvy? Ložní prádlo Amelia české značky MK Lůžkoviny je proto přesně pro vás! Decentní vzory bavlníku doplněné o jemné listy hrající zeleno šedými tóny budou nápaditým prvkem, který dokonale splyne s celkovým stylem pokoje. Mikroplyšový materiál si navíc oblíbíte především během pochmurných dnů, kterých s přicházejícím podzimem bude stále přibývat. Povlečení Amelia můžete zakoupit v různých rozměrech i materiálech. Zvolit můžete bavlněnou či pro chladnější večery ideální flanelou variantu. K dostání na e-shopu mkluzkoviny.cz od 749. Kč.

Související…

Víš, jak spíš? Optimální pozice vám zlepší spánek a prodlouží život
Dora Hanzelová

 

foto: MK Lůžkoviny, zdroj: MK Lůžkoviny

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...