fbpx

Meet&Deal přináší ještě velkolepější nejvýživnější networking do Kaiserštejnského paláce 2 fotografie
zdroj: Media List

Nejvýživnější networking v Česku bude mít již čtvrté pokračování, přesto bude mít tento event přívlastek vol3. A to kvůli vložené letní Summer Edition. 31. října se v 15:00 otevřou brány Kaiserštejnského paláce v Praze. Na co se mohou návštěvníci těšit?

Zveřejněno: 22. 10. 2024

Meet&Deal je unikátní koncept eventů postavený na networkingu, který doplňuje doprovodný program. Tím se vlastně liší od jiných akcí, které to mají zpravidla opačně. Eventy pravidelně navštěvují úspěšní čeští a slovenští podnikatelé, investoři, influenceři, oboroví specialisté nebo špička české a slovenské e-commerce.

Dle slov organizátora Meet&Deal Andrého Kohouta půjde o ještě velkolepější nejvýživnější networking. „Zatímco na červnovém Meet&Deal Summer Edition panovala uvolněná letní atmosféra, kdy networkování a uzavírání spoluprací probíhalo u osvěžujících drinků a grilovačky, vol3 nabídne malinko serióznější pojetí. Přesuneme se do Kaiserštejnského paláce na Malostranském náměstí a hned do dvou pater. Pro vysněný deal si tak může přijít až 400 lidí, což je dvojnásobek oproti předchozím eventům. Kromě větší kapacity jsme se s týmem rozhodli posílit obsahovou část. Návštěvníci se mohou tradičně těšit na panelovou diskuzi se třemi významnými hosty – Tatiana Ondřejková, co-founder & CEO Pelikan.sk, Ondřej Holzman, šéfredaktor CzechCrunch a Dominik Píchal, founder & CEO Grizly. Společně probereme téma People Management: Jak si udržet klíčové lidi ve firmě? Diskuzi budu jako obvykle moderovat já. K tomu navíc proběhne živé natáčení pořadu Reels Talk byAndré se dvěma hosty. Tím prvním bude influencerka a TikTok specialistka Venis Dao. Druhým hostem bude Jakub Čáslava, kterého můžete znát především jako Kubova English.“

fo8 7514 1

Meet&Deal je ztělesněním nejvýživnějšího networkingu. Ten může být částečně řízený, kdy návštěvníci mohou využít služeb propojovátorů. Jejich role spočívá v nalezení daného člověka, případně v samotném propojení návštěvníků mezi sebou. Ti se mohou těšit i na další networkingové aktivity (například na Summer Edition proběhl úspěšný souboj 1to1 v kámen-nůžky-papír) za doprovodu občerstvení a speciálních drinků od Alkohol.cz. Právě Alkohol.cz je partnerem Meet&Deal již od prvního eventu a tvoří tak s těmito eventy pevné pouto.

„Jsem moc rád, že se mi podařilo uzavřít spolupráci s Foxdeli, které se stalo generálním partnerem Meet&Deal vol3. Od Meet&Deal Summer Edition pokračujeme úspěšnou mediální spoluprací s Fajn Rádiem, která potrvá i celý příští rok, obnovili jsme partnerství s Ecomailem a celý event mediálně zastřeší jeden z mých dalších projektů E-COMMERCE AKCE. Za mě je velmi důležité toto zmínit, protože bez těchto partnerů bychom nedokázali event nejen uspořádat, ale především posunout zase o level výš,“ dodává André Kohout.

Svou účast na Meet&Deal vol3 potvrdila celá řada zajímavých jmen, jako například Marek Říha - Brand Strategist Alza.cz, Petr Miklík - CMO Grizly, Lukáš Hertl - CEO Autoarti.cz, Ondřej Machala - CEO Ovečkárna nebo Jakub Kantor - Brand Stratég & Architekt. Meet&Deal vol3 se koná 31. října od 15:00 v Kaiserštejnském paláci v Praze. Vstupenky pořídíte pouze na webu www.meetdeal.cz/vol3.

Související…

Pondělní rozcvička: Město, které roste jako ze stojaté vody
Zdeněk Strnad

foto: Media List, zdroj: Media List

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...