fbpx

V období Psa využijte svou představivost a přitáhněte si do života štěstí, radí astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná krásný čas, ve kterém je dobré se zaměřit na cestování, pobývání a seznamování se starými a novými přáteli. Zároveň bude na vrcholu síla vaší představivosti, a tak si můžete do svého života přitáhnout vše dobré s mnohem větší lehkostí.

Zveřejněno: 22. 5. 2024

Oc patří do rodiny severních znamení, která jsou známa svou velkou pragmatičností i duchovní hloubkou. Sever vládne nočnímu životu a ročnímu období zimy. Ne náhodou se o znamení Psa říká, že je průvodce šamanů, a tak v následujících dvou týdnech můžete mít větší chuť prozkoumávat své nitro, ale i daleké krajiny. Cestování má v sobě určitou magii, která je velmi podobná lucidnímu snění. Dává pocit svobody, novosti a jiných perspektiv. Pokud máte příležitost někam odjet, neváhejte. Nastává ideální čas.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Využijte síly své představivosti, abyste si přitáhli do svého života více štěstí, hojnosti i dobrých lidí. Hlídejte si především okamžiky před usnutím nebo těsně po probuzení. V těchto časech je vaše mysl velmi citlivá a silná zároveň. Když si budete hlídat své myšlenky a představy, umocníte tak jejich sílu. Cestování do zahraničí i procházky v přírodě posílí nejen vaše zdraví, ale můžete objevit mnoho nových, zajímavých příležitostí, které vám život na vašich cestách nabídne.

V rovině mysli

Zaměřte se na schopnost vaší mysli neustále snít. Jednoduše si vysněte tu nejideálnější budoucnost, kterou jste momentálně schopni si představit. Jaké by bylo vaše nejlepší zaměstnání? Představujte si každý detail té nejlepší možné paralelní reality, kterou můžete žít.

Pes je symbolem věrné a oddané lásky, která je zcela bez podmínek. Nicméně všechno má své hranice, a tak si hlídejte svou vlastní důstojnost.

Nečekejte na to, až budou ideální podmínky, ale vytvářejte si je ve své virtuální realitě. Jednoho dne se tyto úrovně krásně propojí. Zaměřte se na komunikaci s vašimi kolegy a snažte se vždy hledat společné řešení. Sami toho zvládnete mnohem méně než v týmu.

Co se týká vašich vztahů

Zaměřte se na prohlubování vašich vztahů s přáteli. Pokud váš partner zrovna prochází těžkým obdobím, buďte mu oporou. Pes je symbolem věrné a oddané lásky, která je zcela bez podmínek. Nicméně všechno má své hranice, a tak si hlídejte svou vlastní důstojnost. Pokud někoho zachraňujete již roky, možná vaše pomoc není účinná. Přemýšlíte-li o profesi terapeuta nebo průvodce pro lidi, procházejícími náročnějšími fázemi života, nastává ideální čas do toho jít nebo se zaškolit.

V rovině ducha

Vstupujeme do dalšího velmi příznivého času, který se týká snění. Zkuste udržet disciplínu, co se týká zapisování snů do deníku. Je to podobné jako s posilováním vašeho fyzického těla. Když necvičíte, svaly neporostou. Věnujte svým snům pozornost, kterou si zaslouží, a uvidíte, že odměna bude mnohem větší, než si dokážete představit. Na první dojem se může zdát snění nepraktické, ale opak je pravdou. Některé záležitosti, které vás trápí v každodenním životě, nevyřešíte tak dobře, jako tam.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Přitahuje mne cestování?
  • Jak bych mohl posílit sílu své vlastní představivosti?
  • Mám dostatek dobrých přátel?
  • Komu mohu být nápomocen?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pomozte někomu rychle a diskrétně.
  • Vysněte si život, jaký chcete žít.
  • Hodně cestujte.
  • Navazujte nová hluboká přátelství.        

Související…

Mayský astrolog radí: Začíná období Pohybu, buďte otevřeni všemu novému!
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...