fbpx

Mayský astrolog radí: V období Noci je čas překročit limity. Pečujte o svůj domov i rodinné vztahy 1 fotografie
Zdroj: Shutterstock

Začíná čas, ve kterém je dobré zapracovat na vašich rodinných vztazích, zejména těch sourozeneckých. Soustřeďte se hlavně na to, jak se svými nejbližšími komunikujete. Mluvíte s nimi se stejnou láskou a úctou jako s vašimi přáteli? Pokud ne, můžete to změnit. Zároveň si v následujících dvou týdnech uvědomte svůj nekonečný potenciál, který zdaleka překračujte možnosti vašich předků, protože jejich dary světla i stínů jsou již vaše. Udělejte to, co oni nemohli, a překročte své i jejich limity.

Zveřejněno: 4. 6. 2024

Akbal neboli Noc či Dům patří do rodiny západních znamení, která jsou známa svou tendencí k hlubokomyslnosti a introspekci. Akbal ukazuje především na dary stínů vašich předků, které se mohou stát vašimi nejcennějšími poklady, pokud je dokážete proměnit. Nebojte se seznámit s příběhy, které vám možná nahánějí strach, ale jsou v nich ukrytá důležitá poselství, která čekají na odhalení. Navštivte své vzdálené příbuzné a ptejte se jich na to, co si o vašich důležitých předcích pamatují. Pravda, ač ne vždy příjemná, osvobozuje.

Tělo a hmotné záležitosti

Podívejte se na toky vašich výdajů i příjmů. Rozhodněte si být v tomto ohledu vnímavější. Své výdaje postupně omezujte a hledejte tradiční i netradiční cesty, jak výdaje snížit a příjmy zvýšit. Zároveň se naučte dávat nějaké peníze stranou na to, abyste se cítili bezpečněji a mohli si svou budoucnost naplno užít. Doporučuji se zaměřit i na způsob vašeho stravování. Experimentujte s novými přístupy a více naslouchejte řeči svého těla, které moc dobře ví, co je pro něj opravdu důležité.

Rovina mysli

Zamyslete se nad svými rodinnými a příbuzenskými vztahy. Zajímejte se intenzivněji o svůj rodokmen a zkuste být v tomto ohledu těmi nejlepšími detektivy. Pokud máte sourozence, pozvěte ho někam, nebo rovnou zorganizujte společný rodinný oběd nebo večeři. Snažte se posílit tyto důležité vztahy, protože jejich kvalita má obvykle vliv na celý váš sociální systém, zahrnující přátele, kolegy v práci a domnělé nepřátele. Zajímejte se o příběhy všech zúčastněných a snažte se každému poskytnout úctyhodný prostor.

Oblast vztahů

Zamyslete se nad tím, s kým z rodiny máte momentálně nejhorší vztah a jak byste ho mohli posílit. Sami dobře víte, o koho se jedná. Pokud máte v tomto ohledu všechno v pořádku, snažte se ještě o větší kvalitu těchto vztahů. Prohlubovat je můžete neustále. Jste-li v dlouhodobém partnerském vztahu nebo v manželství, uvědomte si další síť předků, která jde přes vašeho partnera. Možná zjistíte, že se některé rodinné vzorce opakují, což může být znamením vytoužené změny.

Rovina ducha

Snažte se zkrášlit váš domov a vneste do něj atmosféru. Nemáte-li ještě svůj oltář předků, vytvořte si ho. Pokud ano, zkuste ho zkrášlit nebo obnovit. Stačí pár kamínků, které budou symbolizovat živel země. Pak přidejte kalíšek s vodou, svíčku a vonnou tyčinku, abyste k tomu přidali živly vody, ohně a vzduchu. Sežeňte si fotky svých oblíbených i neoblíbených předků a potomků a dejte je na oltář. Modlete se za štěstí, ochranu a hojnost všeho dobrého pro vás, domov a celou rodinu.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám živé vztahy ke svým sourozencům a příbuzným?
  • Co mohou učinit pro jejich zlepšení?
  • Umím šetřit na svou budoucnost?
  • Nosím v sobě nějaký talent po svých předcích?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Zajímejte se o příběhy svých předků.
  • Vytvořte si doma rodinný oltář pro štěstí.
  • Pozvěte alespoň jednoho rodinného člena na oběd nebo večeři.
  • Neustále se modlete za štěstí a ochranu vašeho domova.

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...