fbpx

V období Sovy a Supa přehodnoťte svou duchovní cestu a otevřete se milostné magii, radí astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém zřejmě mnoho lidí učiní velké změny ve svých stávajících vztazích. Některé vztahy se mohou ukončit a jiné započít. Je důležité se naučit využít svých předchozích zkušeností k tomu, abyste mohli milovat lépe, a uchovat si svou nevinnost, abyste mohli milovat plně. Tento paradox jste schopni pochopit jen v praxi, a tak mějte odvahu být odvážní. Život je jen jeden, a tak žijte tak, abyste na svém smrtelném loži ničeho nelitovali.

Zveřejněno: 17. 6. 2024

Cib patří do rodiny jižních znamení, která jsou známa svou velkou tvořivostí a schopností se radovat ze života. Nicméně Sova je z těchto znamení nejhlubší a často inklinuje k hluboké meditaci a rozjímavosti. Důležité jsou pro ni staré tradice, které dokáží uchovat moudrost napříč vlnám času. Vynikající technikou pro následující dva týdny je rekapitulace vašeho života, která vám pomůže získat jak moudrost, tak energii. Budete však muset zapojit do svého rozpomínání i svůj dech, který může vyléčit rány vašeho emočního těla.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Nastává čas, kdy je dobré si uvědomit, v jakém sedmiletém cyklu svého života se nacházíte. Sova je znamení cyklů a ať se nám to líbí, nebo ne, stárneme a naše tělo potřebuje čas od času změnu přístupu k vlastnímu zdraví. Zjistěte, co je ve vašem věku pro vaše zdraví důležité, a změňte své každodenní návyky tak, aby vás posilovali. Co se týká financí, zaměřte se na omezení vašich zbytečných výdajů a mějte odvahu vstoupit do nového cyklu vydělávání peněz smysluplným způsobem.

V rovině mysli

Zaměřte se na svou profesní dráhu. Je velmi pravděpodobné, že toho budete muset ještě hodně změnit. Je jedno, jak daleko spočívá váš cíl, důležité je o něm vědět. Definujte si své dlouhodobé záměry a neopakujte zkušenosti, o kterých víte, že vám nepřinesou nic dobrého.

Pobývejte častěji sami a otevřete se vyššímu vnímání beze slov.

Poučte se ze svých zkušeností a začněte znovu a lépe. Některé kolegiální vztahy mohou dojít svého konce a jiné započít. Nebraňte se změnám a ještě více se ponořte do hlubokého studia oborů, které vám pomohou vaši práci dělat ještě lépe.

Co se týká vašich vztahů

Začíná výjimečný čas, který může zcela změnit vaši současnou rodinnou dynamiku. Některé vztahy budou muset zcela přehodnotit své další pokračování. Pokud někdo chce jít dál, nebraňte mu. Smutek je odrazem úcty a hloubky vztahu, který mění svou formu. Jste-li dlouhodobě sami, může přijít nová příležitost. Uchovejte si svou nevinnost, abyste mohli milovat plně, a využijte všech svých zkušeností, abyste milovali lépe. Zrekapitulujte všechny své důležité partnerské i rodinné vztahy a buďte ochotni odpustit.

V rovině ducha

V následujících dvou týdnech se ponoříme do velkých hlubin. Čeká nás významný letní slunovrat, po kterém se bude den opět zkracovat a noc postupně prodlužovat až do slunovratu zimního. Začíná léto a příroda je silná. Otevřete se milostné magii a pobývejte častěji v přírodě, kde můžete prožít nevšední až magické okamžiky. Budete-li mít chuť a sílu, zkuste zrekapitulovat celou svou duchovní cestu a uvědomte si další cyklus, do kterého zřejmě vstoupíte. Pobývejte častěji sami a otevřete se vyššímu vnímání beze slov.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co končí a co nového začíná?
  • Z čeho bych se měl poučit?
  • Jaké možnosti se mi nabízejí právě teď?
  • Mám odvahu zrekapitulovat celý můj dosavadní život?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Zjistěte, v jakém sedmiletém cyklu se nacházíte.
  • Snižte zbytečné výdaje a vyzkoušejte nový druh příjmů.
  • Napište životopis v třetí osobě.
  • Při svém rozpomínání na svůj příběh dýchejte zhluboka a vědomě.          

Související…

Mayský astrolog radí: V období Noci je čas překročit limity. Pečujte o svůj domov i rodinné vztahy
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...