fbpx

Mayský astrolog: Období Vody je časem zázraků. Očistěte své tělo, mysl, domov i vztahy 1 fotografie
Zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém můžeme navázat na to předchozí. Po ukončení starých cyklů v mnoha oblastech svého života můžete začít odpouštět sami sobě i svým nejbližším. Voda v sobě nosí velkou léčivou moc, ale je nutné rozvíjet pokoru a přistupovat k veškerému životu velmi citlivě, jinak může být síla tohoto živlu ničivá. Budete-li mít možnost pobývat u moří, jezer, potoků či řek, neváhejte. Přítomnost vody vám může ulevit od hlubokých citových bolestí, kterými jste prošli.

Zveřejněno: 30. 6. 2024

Muluc patří do rodiny východních znamení, která mají velkou schopnost přinášet na svět nové formy. Je velmi zajímavé, že v tomto znamení se narodilo mnoho věhlasných rockových hvězd, což může ukazovat na schopnost uvolnit své hluboké emoce skrze uměleckou tvorbu a hlas. Dech může hrát při osvobozování od traumat minulosti klíčovou roli. Naučte se dýchat se záměrem, že s nádechem přijímáte novou čerstvou sílu do centra svého bytí a s výdechem odevzdáváte životu vše, co je již překonáno. Zaměřte se na celkovou očistu svého života.

Tělo a hmotné záležitosti

Zaměřte se nejen na různé detoxikační postupy, ale experimentujte s hydroterapií, o které mají často lidé jen velmi malou představu. Dodržujte zdravý pitný režim a vyzkoušejte různé bylinné koupele nebo ozdravné pobyty u moří a oceánů. Pokud budete unavení, možná je jen vaše tělo zanesené a stačí ho vypláchnout a pročistit. Různé postupy doporučuji dělat pod odborným vedením. Naučte se nový plavecký styl nebo vyzkoušejte otužování. Letní počasí k těmto činnostem doslova svádí.

Rovina mysli

Rozhodněte se odpustit všem kolegům, nadřízeným i podřízeným, se kterými jste kdy byli v nějakém nespravedlivém konfliktu. Ukliďte si svůj pracovní stůl a snažte se zbavovat všech věcí, které nepoužíváte jak v práci, tak doma. Pak se zaměřte na svou vlastní mysl a zjistěte, jakou kvalitu mají vaše nejčastější myšlenky. Rozhodněte si ve svých myšlenkách udělat pořádek a používejte jenom ty, které vám přinášejí dobrou energii. Využijte sílu dechu, který když prohloubíte, vaše myšlenková činnost přirozeně utichne.

Mohou se dít opravdové zázraky, které se však nestanou samy od sebe. 

Rovina vztahů

Mohou se objevit nebo připomenout nezpracovaná témata s vašimi rodinnými příslušníky, rodiči, sourozenci nebo příbuznými. Buďte ochotni druhým odpustit, ale nejdříve odpusťte sami sobě. Odpuštění má velkou moc, je však ve většině případů velmi náročnou disciplínou. Pokud nemůžete odpustit, mějte aspoň snahu, protože i ta se počítá. Jednou přijde milost a síla odpuštění osvobodí vás i vaše nejbližší. Nikdy se nevzdávejte, protože když neodpustíte, budete především trpět vy a pak nebude moci přijít něco nového.

Rovina ducha

Mohou se dít opravdové zázraky, které se však nestanou samy od sebe. Pobývejte co nejčastěji v přítomnosti mocného živlu vody. Dívejte se do moří, oceánů, jezer a řek. Nechte se léčit zázračnou silou vody. Když se budete sprchovat, představte si, jak voda smývá nejen veškerou nečistotu fyzickou, ale i tu psychickou. S pokorou poproste vodu, ať vás léčí, a pak jen v tichosti čekejte. Počkáte-li dostatečně dlouhou dobu, nebudete se stačit divit. Otevřete se zázraků léčení a hlubokého odpuštění sobě i všem.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Komu bych si přál odpustit?
  • Komu dokážu odpustit?
  • Komu nedokážu odpustit?
  • Umím odpustit sám sobě?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Odpusťte sobě, všem i veškeré minulosti.
  • Nesuďte druhé, protože jinak budete brzy na jejich místě.
  • Pobývejte u oceánů, moří, jezer, potůčků i řek.
  • Naučte se plavat nebo si vyzkoušejte jiný styl, než na který jste zvyklí.

foto: Shutterstock, zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...