fbpx

V období Orla tvořte svou nejlepší možnou budoucnost. Vnitřní dítě vám pomůže na cestě k ní 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém můžete roztáhnout svá křídla a definovat si klíčové životní záměry, které stojí za to žít. Zaměřte se tentokrát na osobní vizi a snažte se ji spojit s tou kolektivní. Vaše sny se opravdu mohou stát skutečností, ale zároveň se budete muset naučit plně důvěřovat sobě i neviditelným silám, které vás mohou podpořit. Buďte jako orel, vznášející se na větrných proudech, který se s velkou lehkostí vznáší v těch nejvzdálenějších místech, která si jen těžko umíme představit.

Zveřejněno: 26. 7. 2024

Men patří do rodiny západních znamení, která jsou známá svou velkou hloubavostí, s tendencí k introspekci. Některé tradice toto znamení přirovnávají k živlu země. Můžete se však setkat i s jinými přístupy, a tak si na to učiňte svůj vlastní názor. Vždy respektujte svou vlastní intuici a nenechte se zmást rozmanitými systémy, které mají být jen pomůckou k probuzení vašeho vnímání. Orel vám chce přinést vaši osobní vizi, a tak se jí nebraňte a mějte odvahu se odlišovat. Orel vidí většinou to, co ještě předtím nikdo jiný neviděl.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Nastává čas, kdy je dobré překonat strach z neúspěchu, který bývá častou překážkou nových začátků jak ve vašem podnikání, tak v zaměstnání nebo nových projektech. Jelikož zároveň v srpnu začíná i čas retrográdního Merkuru, nemusíte se zatím do ničeho konkrétního vrhat. Pročistěte svou minulost a hrajte si s představou vaší nejlepší možné budoucnosti, ke které krok za krokem a s radostí postupujte. Probuďte své vnitřní dítě k životu a víc se bavte a radujte z toho, co je.

V rovině mysli

Podívejte se do všech tří časů, kterými jsou minulost, přítomnost a budoucnost. Orel má schopnost vidět panoramaticky, téměř bez omezení. I vy se podívejte na svůj životní příběh tímto způsobem.

Dokončete vše nedokončené a očekávejte vznešený let, na který se možná někteří z vás mnoho let důsledně připravovali. 

Najděte spojitosti, které vám možná unikaly, a definujte si nové záměry, které budou mít punc originality a vašeho vlastního podpisu. Připomeňte si ten nejbáječnější a nejvzdálenější cíl a pak se vraťte do přítomnosti. Poděkujte všemu, co bylo, protože bez toho byste nebyli tam, kde jste teď. Vždy se rozhodujte pro své nejvyšší dobro.

Co se týká vašich vztahů

Rozhodněte se do svých nejbližších vztahů dát ze sebe to nejlepší. Neočekávejte od svých nejbližších, že se budou chovat tak, jak vy si přejete. Buďte jim příkladem a obklopte se lidmi, kterým nemusíte tolik vysvětlovat, proč se díváte na život tak, jak se na něj díváte. Vysvětlování různých souvislostí možná dobře funguje ve školách nebo na seminářích, kde je to žádoucí. Ale v životě to často má zcela opačný účinek a spíš to působí jako výmluvy. Zbavte se tedy všech projekcí a vezměte si svou sílu zpět.

V rovině ducha

Ocitáme se ve výjimečném čase, kdy se můžete značným způsobem přiblížit svému vlastnímu sebeurčení. Orel vám může přinést vizi, která od podstaty může změnit vaše současné životní směřování. Velké životní kroky však zkuste naplánovat až od září, kdy budou podmínky pro nové začátky mnohem příznivější. Dokončete vše nedokončené a očekávejte vznešený let, na který se možná někteří z vás mnoho let důsledně připravovali. Mějte odvahu důvěřovat sami sobě i neviditelným silám života.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jak bych mohl definovat svou osobní vizi?
  • Mám odvahu vzlétnout, nebo o sobě stále pochybuji?
  • Co mi v životě přináší největší radost?
  • Jaká je má největší touha?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Neodkládej své sny na zítřek.
  • Definuj svou osobní vizi.
  • Žij nejlépe, jak dovedeš, v každém okamžiku svého bytí.
  • Připrav se na odvážný a velkolepý životní let.              

Související…

V období Větru sledujte své myšlenky a otevřeně komunikujte, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...