redaktorka

Jsem:

puntičkářka, workoholička, nadšená kuchařka, organizátorka a neúnavně ukecaná máma s obrovskou potřebou být neustále mezi lidmi

Miluju:

dny, kdy mám pocit, že dokážu všechno na světě

Nemám ráda:

věci z umělé hmoty a lidi s umělou povahou

V životě se řídím:

příležitostmi okamžiku

Flow je pro mě:

ponoření do vlastních možností

Majoránka, česnek a voňavé houby – tradiční kombinace chutí v nesmrtelné polévce. Bramboračka s čerstvým chlebem je snad ta nejvděčnější večeře....

Brzy začnou dozrávat ostružiny a to je ten pravý čas vymyslet, jak modročerné sladké plody zužitkovat. Ostružinovým mléčným koktejlem jistě nikdy...

Cizrna patří mezi nejoblíbenější luštěniny a není divu. Je křehká, chutná a použít se dá na tisíc a jeden způsob. Cizrnový salát patří mezi...

Bílé tofu je ideální ingrediencí. Dobře na sebe váže chutě, a tak se dá skvěle využít ve slané i sladké kuchyni. Tofu pomazánka je nehynoucí...

Meruňky jsou oblíbeným letním ovocem. Jsou sladké, jemně nakyslé a v koláčích dovedou zázraky. Skvěle se snoubí s máslovou drobenkou a příprava je...

Špikanard je lidový název pro levanduli. Tato oblíbená aromatická rostlina kvete téměř na každé zahrádce a její opojné vůni se nedá odolat. Zkuste...

Křupavá cuketa, voňavá rajčátka, bílé fazole a bylinky – to jsou snad ty nejtypičtější suroviny pro oblíbenou italskou polévku minestrone. Můžete jí...

Během prázdnin se v létě rozvoní houby, a tak je nejlepší čas nastudovat nějaké houbové recepty. Houbové rizoto je nestárnoucí klasika. Při jeho...

Ať už zvolíte pečenou nebo nepečenou variantu, cheesecake je vždy sázka na jistotu. Pořádná dávka jemného tvarohu a mascarpone zajistí, že vás...

Sýrové kuličky nemohou chybět snad na žádném svatebním rautu nebo letní oslavě. Ať jsou obalené v bylinkách nebo oříškách, vždy dovedou ozdobit...