Martina Linhartová
redaktorka
Jsem:
puntičkářka, workoholička, nadšená kuchařka, organizátorka a neúnavně ukecaná máma s obrovskou potřebou být neustále mezi lidmi
Miluju:
dny, kdy mám pocit, že dokážu všechno na světě
Nemám ráda:
věci z umělé hmoty a lidi s umělou povahou
V životě se řídím:
příležitostmi okamžiku
Flow je pro mě:
ponoření do vlastních možností
Články autora Martina Linhartová
Závin nemusí být jen sladký. Zkuste náš mrkvový s mandlemi a koriandrem
Záviny z tvarohového těsta jsou vláčné a přitom mají krásně křupavou kůrku. Naplnit se dají různě – od strouhaných jablek po špenát. Kombinace mrkve...
Tři přírodní materiály, ve kterých je miminku dobře
Kdo rád sportuje, má doma určitě alespoň jeden kousek funkčního oblečení. A víme, jaké má benefity. Teď je můžete dopřát i svým nejmenším. Na trhu...
Jemná ovesná kaše s oříškovým máslem a datlovým sirupem – rychlá zdravá snídaně
Ovesná krupička je skvělou alternativou k ovesným vločkám. Je rychle uvařená a kaše z ní je krásně jemná. Ochutit se dá podle nálady, ale oříškové...
Čtyři mořské řasy, které je dobré pustit si do života
Wakame, Kombu, Hijiki a Agar agar - nejedná se o tajné šifry, ale o názvy řas, které se rozhodně hodí zařadit do jídelníčku. Jejich chuť vás mile...
Polévka z pohankové krupičky zasytí i s málem kalorií
Polévky z krupiček jsou hodně variabilní. Nejlepší jsou ale vždycky na másle s kořenovou zeleninou. Opražená krupička krásně voní a polévku dobře...
Tip na večeři: Pasta s pestem z medvědího česneku
Sezona medvědího česneku brzy začne. Jedna z nejlepších věcí, která se dá z této zdravé bylinky připravit, je pesto z konopného oleje. V ledničce...
Jaro přeje fit svačinám. Dejte si bulgurový salát.
Bulgur je určitě dobré mít doma v pohotovosti. Snadno se připravuje a má zajímavou chuť. Dá se připravit naslano i nasladko v kombinaci s ovocem a...
Nedělní návštěva za dvěřmi? Připravte slaný polentový koláč
Polenta je rozšířená především v jižní Evropě. V Čechách moc velkou tradici nemá, ale dovede dobře obohatit jídelníček – a to jak příloha k masu,...
Sladká dopolední svačina: Veganská kiwi-pěna
Kiwi patří mezi ovoce, které si určitě zaslouží více pozornosti. Nejen že je výborné jen tak za syrova, ale lze z něj připravit i příjemně nakyslý...
Recyklovatelné mateřství: Přebalit a vyhodit už neplatí
Když přijde na svět malé miminko, je to velká radost. S péčí o něj úzce souvisí i nákup všemožných zlepšováků a pomůcek, které po použití skončí v...