Martina Linhartová
redaktorka
Jsem:
puntičkářka, workoholička, nadšená kuchařka, organizátorka a neúnavně ukecaná máma s obrovskou potřebou být neustále mezi lidmi
Miluju:
dny, kdy mám pocit, že dokážu všechno na světě
Nemám ráda:
věci z umělé hmoty a lidi s umělou povahou
V životě se řídím:
příležitostmi okamžiku
Flow je pro mě:
ponoření do vlastních možností
Články autora Martina Linhartová
Zdravý jarní oběd? Teplá zelenina s kukuřicí a praženými kešu oříšky
Fenykl je zelenina, která si určitě zaslouží mnohem více pozornosti. Je voňavý a při správné úpravě krásně křehký a lahodný. Výborná je kombinace s...
Špaldové placky s pórkem a žampiony
Někdy prostě přijde den, kdy je potřeba připravit něco rychlého. Tyhle placky splňují všechny předpoklady bleskového a snadného jídla a náplně mohou...
Děti obklopené plasty? Děkuji, nechci!
Regály v obchodech doslova přetékají umělohmotnými hračkami, které hýří barvami, mají rozmanité tvary, hrají, pískají, blikají a tváří se jako...
Rychlá lehká večeře: Dušená mrkev na kurkumě s plísňovým sýrem
Někdy je den, kdy se hodí lehká a rychlá večeře. Dušená mrkev přesně toto splňuje. Kurkuma dodá lehký nádech orientu a plísňový sýr trochu...
Zadeček v bavlnce nebo v ropě?
I když na plné čáře vedou papírové plenky na jedno použití, tak se stále více rozšířeným trendem stávají opět ty látkové. Látkování už dneska ale...
Rychlý recept na skvělou pohanku se sušenou miso pastou
Pohanka není pouze aktuálním módním hitem, ale jde o všelék, který konzumovaly ve velkém už naše pra pra prababičky. Jestliže jste tuto zdravotní...
Tip na rychlosvačinu? Mangové čatný s omáčkou teryiaki
Ovoce připravené ,,na slano“ dovede dobře obohatit jídelníček. Typická chuť manga v kombinaci s koriandrem a česnekem hned pozvedne obyčejnou rýži...
Rychlá fit večeře? Zkuste paprikový salát s quinoou a slaným sýrem
Quinoa se v českých obchodech objevila celkem nedávno a hned si získala chuťové pohárky snad každého z nás. Je dobrá, výživná a má univerzální...
Recept na báječné ovesné flameri. To musíte zkusit!
Teplá ovesná kaše je klasika. Neurazí ani většinou nepotěší. Když se ale nechá vychladnout a vyšlehá se s nějakým dobrým ořechovým máslem, vznikne...