fbpx

Jak vybrat ten pravý vánoční dárek pro muže? 1 fotografie
zdroj: PlaCla

Vánoce se blíží a mnoho z nás začíná přemýšlet, jak potěšit své nejbližší. Zvláště výběr dárku pro muže bývá často oříšek, ať už se jedná o partnera, otce, syna nebo kolegu. Co tedy zvolit pro různé generace mužů?

Zveřejněno: 24. 10. 2024

Mladí muži oceňují především moderní technologie a zážitky. Pro aktivní mladé muže, kteří tráví hodně času venku je skvělým dárkem sportovní vybavení. A co takhle zážitkový dárek? Let balonem, kurz vaření nebo vstupenky na koncert jistě zanechají nezapomenutelné vzpomínky.

Muži kolem čtyřicítky pak obvykle ocení kvalitní design, praktičnost a komfort. Stylové kožené doplňky nebo luxusní hodinky jsou ideálním řešením. Oblíbené jsou také dárky spojené s relaxací – sauna, wellness pobyt nebo kvalitní láhev destilátu jistě nezklame.

Starší muži si často potrpí na kvalitu a tradici. Skvělou volbou mohou být klasické dárky, jako jsou kvalitní destiláty, dobré knihy nebo tematické předplatné časopisu. Pro ty, kteří si rádi vychutnávají chvíle klidu, může být ideálním dárkem sada doutníků nebo láhev kvalitního pití.

Alkoholové adventní kalendáře – dárky plné překvapení

Jedním z originálních dárků, který potěší muže napříč generacemi, je alkoholový adventní kalendář. Tento typ dárku je nejen atraktivní, ale zároveň nabízí skvělou možnost objevovat nové chutě a značky. Širokou škálu kalendářů plných lahviček kvalitních destilátů najdete například v nabídce e-shopu bestdrink.cz.

Rumový adventní kalendář – dárek pro pravé znalce

Pokud hledáte něco opravdu exkluzivního, pak je ideální volbou rumový adventní kalendář 2024, který rovněž zakoupíte na e-shopu bestdrink.cz. Tento luxusní dárek obsahuje 24 miniatur pečlivě vybraných rumů z celého světa. Součástí balení jsou také dvě rumové sklenice a degustační zápisníky, aby si každý milovník rumu mohl své poznatky pečlivě zaznamenávat.

Související…

Poprvé na swingers party: Vzrušující zážitek, který prospěl našemu vztahu
Klára Kutilová

foto: PlaCla, zdroj: PlaCla

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...