fbpx

V období Králíka oslavujte život, radí mayský astrolog. Radost přitom balancujte odpovědností 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává čas, ve kterém můžete oslavit předchozí devítiměsíční cyklus, kterým se uzavírá jeden 260denní cyklus, a ten nový za dva týdny započne. Lví brána je otevřena, což znamená, že můžete učinit kvantový skok ve svém duchovním vývoji a v životě celkově. Nastává ideální doba pro definování nových projektů nebo rozvíjení tvůrčích talentů, na které jste možná zapomněli. Užívejte si života, jak nejlépe dovedete, a nenechte si zkazit radost chaosem, který může občas díky retrográdnímu Merkuru přijít.

Zveřejněno: 8. 8. 2024

Lamat patří do rodiny jižních znamení, která jsou spojena s obdobím léta, což tentokrát vyšlo úplně skvěle. Tvůrčí síly budou na vrcholu a s nimi mohou přijít i nové projekty, ale také nové děti, pokud si budete užívat až příliš. S každým novým projektem nebo příchodem nového života přichází i odpovědnost, která tuto radost nevyhnutelně doprovází. V následujících dvou týdnech se sami sebe neustále ptejte, do jakých konkrétních projektů nebo koníčků byste se chtěli naplno pustit a s jakými lidmi. Rozjímejte a plánujte.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Můžete pocítit velký příval energie a chuť se pustit do něčeho nového. Doporučuji učinit rozhodnutí, ale konkrétní kroky, které budou souviset s druhými lidmi nebo institucemi, bych odložil na září. Zatím si vytvářejte prostor pro to nové, na co jste zřejmě posledního měsíce přišli. Radujte se ze svého fyzického těla a rozhodněte se mu více věnovat, protože radost je úzce spojena s dobrou energií vaší krve. Bez radosti můžete pocítit méně elánu a chuti do života. Hodně se usmívejte dovnitř i ven.

V rovině mysli

Zaměřte se na své současné zaměstnání a kolegy v práci. Vnášejte do svého pracovního prostoru víc humoru, lehkosti i tvořivosti. Možná k vám přijdou různé možnosti spolupráce od lidí, od kterých byste to ani nečekali.

Osobní důležitost nahraďte osobní silou, která bude osvěžením i pro všechny kolem vás.

Pamatujte, že nemusíte na všechno hned kývnout, ale vše dobře promyslete. Zásadní schůzky kvůli zajímavým projektům zkuste naplánovat až na měsíc září, kdy vše bude mnohem jasnější a zřetelnější. Kreativním způsobem se doma i v práci zbavujte všeho, co nepoužíváte ani používat nebudete.

Co se týká vašich vztahů

Nastal čas se více věnovat vašim přátelům – zejména těm, které znáte ze své minulosti. Obklopte se lidmi, kteří se umí bavit a smát. Vyhýbejte se tentokrát těm, kteří si jen neustále stěžují na život a jsou ke všemu skeptičtí. Mají na to samozřejmě právo, ale nenechte se jejich náladami ovlivnit a ve všem hledejte to dobré. Kde to nenajdete, jděte jednoduše jinam. Třeba to chce jen lepší načasování. Naučte se druhé rozveselovat a třibte svůj osobitý smysl pro humor. Pamatujte, že smát by se měli všichni.

V rovině ducha

Ocitáme se v nádherném čase, kdy můžete objevit skryté umělecké dary, o kterých jste možná neměli ani tušení. Radujte se, tančete, zpívejte a smějte se, kdykoliv jen to bude možné. Nenechte se nikým umlčet a naopak se snažte projevit se silou a jasností Slunce. Buďte jednoduše sami sebou a pokud nikomu neubližujete, dělejte si, co chcete. Buďte nevinní jako malé děti, protože jinak se nebudete moci posunout ve svém duchovním vývoji dál. Osobní důležitost nahraďte osobní silou, která bude osvěžením i pro všechny kolem vás.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co bych rád ve svém životě vytvořil?
  • Dovoluji si více se smát?
  • Obklopují mne lidé spíš zasmušilí, nebo radostní?
  • Jaký je můj smysl pro humor?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Vyzkoušejte jógu smíchu.
  • Naučte se hrát na hudební nástroj.
  • Zpívejte, tančete a buďte co nejvíce kreativní ve všem, co děláte.
  • Pobývejte častěji mezi svými přáteli, kteří neberou život příliš vážně.     

Související…

V období Orla tvořte svou nejlepší možnou budoucnost. Vnitřní dítě vám pomůže na cestě k ní
Robert Policar
          

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...