redaktorka

Jsem:

puntičkářka, workoholička, nadšená kuchařka, organizátorka a neúnavně ukecaná máma s obrovskou potřebou být neustále mezi lidmi

Miluju:

dny, kdy mám pocit, že dokážu všechno na světě

Nemám ráda:

věci z umělé hmoty a lidi s umělou povahou

V životě se řídím:

příležitostmi okamžiku

Flow je pro mě:

ponoření do vlastních možností

Rajčatová polévka je oblíbená pro svou výraznou chuť a příjemnou nakyslost. Je lehká do žaludku a umí výborně nastartovat trávení. A když jste v...

Šťouchané brambory mají u nás velkou tradici. Nejsou už ale ty klasické s máslem trochu okoukané a fádní? Není na škodu občas si je vylepšit nějakou...

Avokádová pomazánka se hodí na všechna posezení s přáteli. Má lehce pikantní chuť a příjemnou strukturu. Je to skvělá letní svačinka, ať už namazaná...

Čočka v kombinaci s pestrobarevnou zeleninou dovede vykouzlit rychlou a zdravou jarní večeři. Peprná zálivka jí dodá šmrnc, a tak čočkovým salátem...

Není divu, že je panna cotta tak oblíbený dezert. Je osvěžující, tak akorát sladká a krásně jemná – jako šitá na míru nadcházejícím teplým dnům....

Špagety se dají připravit na tisíce způsobů, nejvíce v oblibě je ale určitě rajčatová klasika. Pesto ze sušených rajčat můžeme mít doma v zásobě, a...

Prášek z plodů baobabu má příjemnou nakyslou chuť. Má antioxidační vlastnosti a obsahuje hodně vlákniny. V ovocném salátu umí udělat opravdové divy....

V současné době jsou v kurzu raw dezerty a datlové kuličky s kakaovými boby a brusinkami patří mezi ně. Jsou sladké, zároveň ale příjemně nakyslé a...

Hrstkovou polévku připravuje doma asi každý z nás. Zkuste klasické ovesné vločky vyměnit za vločky z ječmene a hrách s čočkou za léčivé fazolky...

Melasa je koktejl všemožných minerálních látek, a to především železa, přitom jde v podstatě o „odpad“, který vzniká při výrobě cukru z cukrové...