x
Odebírejte páteční newsletter Flowee e-mailem. Víkendové čtení do vaší poštovní schránky
Zkuste znovu
Flowee
Civilizace
Jak řídit tým
Energetika
Práce
Umělá inteligence
Technologie
Kultura
Ekonomika
Móda
Rozhovory
Zdraví
Psychologie
Filtrovat
Flowee
Filtrovat
Civilizace
Zdraví
Psychologie
zavařování
Pojďme si to zavařit aneb lahodné menu, které se jen tak nezkazí
Léto a grilovací sezóna se pomalu loučí, ale v posledních zbývajících teplých dnech máme ještě příležitost posedět na zahradách a pochutnat si na...
Co si zavařit v červenci? Třeba sirup z červeného rybízu!
Zahrady plné barevného a zralého ovoce, zelenina připravená ke sklizni, spíže přetékající sklenicemi různých tvarů a velikostí s voňavým, lákavým...
Zavařování v květnu – divoký ocet a bezový sirup
V květnu, jak už napovídá název tohoto jarního měsíce, je příroda plná rozmanitých barev a vůní. Všechno kolem kvete a je plné života. Některé druhy...
Zavařujte bez chemie, jde to celý rok
Nakládat, zavařovat, zkvašovat či jinak konzervovat všelijaké potraviny lze v každém ročním období. Navíc bez chemie. Chcete se to naučit?
Reklama