Kuchařky.cz: Jak propojit recepty s aplikací a autory receptů se čtenáři
Každý rok se v Česku prodají statisíce kuchařek. Na webu Kuchařky.cz nic jiného než knihy s kvalitními recepty...
Reklama
Finové vyzkoušeli nepodmíněný příjem. Dávat lidem peníze za nic se ale nevyplácí
Na začátku loňského roku spustila finská vláda experiment, který měl přinést odpovědi na to, zda je myšlenka...
Reklama
Jak si užít Black Friday na čínských e-shopech a nesplakat pod stromečkem
Svátek nakupování je tady. Internetové obchody (a nejen ony) ale už se slevami začaly s předstihem. A na těch čínských...
Reklama
Proč se Izraelci do online světa přesunují nejrychleji ze všech
Izrael, v poslední době přezdívaný Start-up Nation , válcuje svět nejpokrokovějšími technologiemi. Jak je to možné, že...
Mühlfeit, Dzirasa, Jelínek: Máte na víc, než si myslíte
Co spojuje Jana Mühlfeita, bývalého ředitele Microsoftu, Marka Dzirasu, mentora a spisovatele, a Mariana Jelínka,...
Reklama
Raw food nemá s gastronomií nic společného, říká Zdeněk Pohlreich
Je známý hlavně jako drsný šéfkuchař, který si nebere servítky při vyjadřování svých názorů. Nyní ho v televizním...
Jste ve stresu ze vzpomínek? Dají se vymazat
Každý v hlavě nosíme vzpomínky, kterých se nemůžeme zbavit, i když bychom hrozně rádi. Nejen různé futuristické filmy,...
Rozhovor: Carrie Kirsten už je víc Carly. Radši než YouTube má Instagram
S Carrie Kirsten jsem se setkala v útulné kavárně La Bohème Café. Čekala jsem vyzývavou slečnu na jehlových...
Šéf Applu Tim Cook: Naše sdílená data se proti nám obrací jako zbraně
Přihlásíte se na Facebook a rozbalí se před vámi timeline. Začnete si pročítat její "obsah". Na první pohled to působí...
Náš vnitřní Čech aneb jak se projevuje slovanská krev?
Toužíme odjet na dovolenou na Bali, brázdit sjezdovky v Alpách a mít kariéru v zahraničí. A také se teď stále častěji...